Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Florinda Bolkan

Florinda Bolkan (75)


Oyuncu

Florinda Bolkan, 15 Şubat 1941 Uruburetama, Ceará, Brezilya doğumlu oyuncu. Her Türlü Kuşkunun Ötesinde Bir Vatandaş Üstüne Soruşturma (1970), Linç (1972), Kabus (1971), İntikam Kılıcı (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1941
Doğum Yeri: Uruburetama, Ceará, Brezilya
Diğer Bir İsmi: Florinda Bulcao
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 62 Suç Oyuncu 3.7 163
1998 57 Dram Oyuncu 4.5 331
1995 54 Dram Oyuncu 4.8 48
1994 53 Dram Oyuncu 5.7 42
1991 50 Dram Oyuncu 4.1 188
1988 47 Komedi Oyuncu 6.0 2,241
1985 Suç Oyuncu    
1985 44 Dram Oyuncu 5.2 201
1984 Suç Oyuncu    
1978 37 Dram Oyuncu 5.9 437
1975 34 Macera Oyuncu 6.7 1,453
1975 34 Gizem Oyuncu 6.9 1,000
1974 33 Dram Oyuncu 5.9 735

Çapkın Tilki
1974 33 Dram Oyuncu 7.5 1,140
1973 32 Dram Oyuncu 7.6 598

Taze Günahlar
1973 32 Dram Oyuncu 6.7 59

Linç
1972 31 Korku Oyuncu 7.2 5,122

Kabus
1971 30 Gizem Oyuncu 7.0 2,844

İntikam Kılıcı
1971 30 Macera Oyuncu 7.4 2,117

Her Türlü Kuşkunun Ötesinde Bir Vatandaş Üstüne Soruşturma
1970 29 Suç Oyuncu 8.1 5,642

Meçhul Venedikli
1970 29 Dram Oyuncu 7.0 326

Dokunulmazlar
1969 28 Suç Oyuncu 6.2 639

Lanetliler
1969 28 Dram Oyuncu 7.6 5,567
1969 28 Suç Oyuncu 6.3 120
1969 28 Gerilim Oyuncu 6.1 71

Şeker Gibi
1968 27 Macera Oyuncu 5.4 2,075
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017