Giriş Kayıt
Mary Clay Boland

Mary Clay Boland


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Louisville, Kentucky, USA, Louisville, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, casting.

Gerçek İsmi: Louisville, Kentucky, USA
Doğum Yeri: Louisville, Kentucky, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 352
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 61
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.6 232
2005 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.5 304
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.9 443
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.0 3,242

Soprano Ailesi
1999 Suç Casting 9.2 229,296
1999 Komedi Casting 6.7 1,242
1956 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,613
Dizi Altyazıları
Westworld (10,680) The 100 (3,311) The Expanse (2,772) La casa de papel (2,579) 12 Monkeys (2,285) The Crossing (2,247) Into the Badlands (1,842) Colony (1,626) Vikings (1,301) Legion (1,270)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018