Giriş Kayıt
Mary Clay Boland

Mary Clay Boland


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Louisville, Kentucky, USA, Louisville, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, casting.

Gerçek İsmi: Louisville, Kentucky, USA
Doğum Yeri: Louisville, Kentucky, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 352
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 61
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.6 232
2005 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.5 304
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.9 443
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.0 3,242

Soprano Ailesi
1999 Suç Casting 9.2 205,431
1999 Komedi Casting 6.7 1,242
1956 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,506
Film Altyazıları
Live by Night (12,583) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,284) Rogue One (3,951) Patriots Day (3,096) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,963) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,152)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,051) The 100 (3,697) Legion (3,157) Into the Badlands (2,842) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,024) Vikings (1,841) The Expanse (1,771) Designated Survivor (1,753)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017