Giriş Kayıt
Mary Boland

Mary Boland (85)


Oyuncu

Marie Anne Boland, 28 Ocak 1880 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. The Women (1939), Ruggles of Red Gap (1935), Nothing But Trouble (1944), (1940) Gurur Ve Önyargı (1940) gibi yapımlarla biliniyor.23 Haziran 1965 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Marie Anne Boland
Doğum Tarihi: 28 Ocak 1880
Ölüm Tarihi: 23 Haziran 1965
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 Komedi Oyuncu 9.0 120
1950 70 Kara Film Oyuncu 6.1 137
1948 68 Komedi Oyuncu 7.0 733
1944 64 Dram Oyuncu 6.6 339
1944 64 Komedi Oyuncu 6.5 795

Gurur Ve Önyargı
1940 60 Dram Oyuncu 7.4 6,625
1939 59 Dram Oyuncu 6.1 14
1939 59 Komedi Oyuncu 8.0 10,858
1938 58 Komedi Oyuncu 6.3 15
1937 57 Komedi Oyuncu    
1936 56 Komedi Oyuncu 7.5 6
1935 55 Müzikal Oyuncu 5.9 191
1935 55 Komedi Oyuncu 7.7 3,125
1934 54 Macera Oyuncu 6.2 370
1933 53 Komedi Oyuncu    
1932 52 Komedi Oyuncu 7.2 1,166
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018