Giriş Kayıt
Eamon Boland

Eamon Boland (69)


Oyuncu

Eamon Denis Boland, 15 Temmuz 1947 Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. "Singles" (1988) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Eamon Denis Boland
Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1947
Doğum Yeri: Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Suç Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 5.2 759
1999 52 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,134
1995 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,790
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
1983 36 Dram Oyuncu    
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Film Altyazıları
Live by Night (10,040) Resident Evil: The Final Chapter (8,776) Hidden Figures (4,647) Rogue One (4,231) Patriots Day (4,216) Assassin's Creed (3,731) Split (3,474) Allied (3,454) Paterson (3,266) Why Him? (2,066)
Dizi Altyazıları
Legion (4,383) The 100 (3,965) Arrow (3,217) Black Sails (3,159) The Expanse (3,034) The Originals (2,747) Colony (2,577) The Flash (2,250) The Last Kingdom (2,150) Vikings (2,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017