Giriş Kayıt
Endre Bohem

Endre Bohem (89)


Senarist, Yapımcı

Andrew Gordon Boehm, 30 Nisan 1901 Arad, Macaristan doğumlu senarist, yapımcı. Twenty Bucks (1993), Pal Sokağı Çocukları (1969), Monster from Green Hell (1957), (1959) Rawhide (1959) gibi yapımlarla biliniyor.05 Mayıs 1990 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Andrew Gordon Boehm
Doğum Tarihi: 30 Nisan 1901
Ölüm Tarihi: 05 Mayıs 1990
Doğum Yeri: Arad, Macaristan
Diğer Bir İsmi: Andre Bohem
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Dram Senarist 6.4 3,140

Pal Sokağı Çocukları
1969 68 Dram Yapımcı
Senarist
8.0 1,569
1959 Dram Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.1 2,357
1958 57 Western Senarist 6.1 293
1957 56 Bilim-Kurgu Senarist 3.3 541
1957 Komedi Yapımcı    
1949 48 Gizem Yapımcı 7.3 396
1948 47 Dram Yapımcı 7.1 728
1939 38 Suç Senarist 6.7 370
1938 37 Suç Senarist 6.7 245
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017