Giriş Kayıt
William Bogert

William Bogert (81)


Oyuncu

William Bogert, 25 Ocak 1936 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1983) Savaş Oyunu (1983), (2003) Chappelle's Show (2003), (1981) The Greatest American Hero (1981), (2014) Time Out of Mind (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1936
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: William Bogart | Bill Bogert
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.7 2,039
2014 78 Dram Oyuncu 5.7 2,635

Kızgın Rekabet
2008 72 Komedi Oyuncu 6.1 2,258
2005 69 Komedi Oyuncu 7.1 67
2003 Komedi Oyuncu 8.7 39,548

Kusursuz Cinayet
1998 62 Suç Oyuncu 6.5 67,604
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,488
1987 Dram Oyuncu 5.8 280

Savaş Oyunu
1983 47 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 75,857
1982 46 Aksiyon Oyuncu 6.0 10,556
1981 Macera Oyuncu 7.4 3,268
1980 44 Komedi Oyuncu 6.2 1,051

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,041

Cennet Beklesin
1978 42 Komedi Oyuncu 6.9 15,007
1978 Suç Oyuncu 6.8 998
1977 Dram Oyuncu    
1976 40 Komedi Oyuncu 7.4 6,543

Köpeklerin Günü
1975 39 Suç Oyuncu 8.0 196,380
1975 Komedi Oyuncu 7.5 5,454

Yara
1974 38 Aksiyon Oyuncu 7.0 26,898
1972 Komedi Oyuncu 8.4 40,764
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017