Giriş Kayıt
William Bogert

William Bogert (81)


Oyuncu

William Bogert, 25 Ocak 1936 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1983) Savaş Oyunları (1983), (2003) Chappelle's Show (2003), (1981) The Greatest American Hero (1981), (2015) Difficult People (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1936
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: William Bogart | Bill Bogert
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.8 2,420
2014 78 Dram Oyuncu 5.7 2,635

Kızgın Rekabet
2008 72 Komedi Oyuncu 6.1 2,258
2005 69 Komedi Oyuncu 7.1 67
2003 Komedi Oyuncu 8.7 41,115

Kusursuz Cinayet
1998 62 Suç Oyuncu 6.5 68,617
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,921
1987 Dram Oyuncu 5.8 280

Savaş Oyunları
1983 47 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 77,171
1982 46 Aksiyon Oyuncu 6.0 11,352
1981 Macera Oyuncu 7.4 3,380
1980 44 Komedi Oyuncu 6.2 1,051

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,210

Cennet Beklesin
1978 42 Komedi Oyuncu 6.9 15,007
1978 Suç Oyuncu 6.8 998
1977 Dram Oyuncu    
1976 40 Komedi Oyuncu 7.4 6,543

Köpeklerin Günü
1975 39 Suç Oyuncu 8.0 200,889
1975 Komedi Oyuncu 7.5 5,644

Yara
1974 38 Aksiyon Oyuncu 7.0 27,707
1972 Komedi Oyuncu 8.4 42,100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017