Giriş Kayıt
Sydney Boehm

Sydney Boehm (82)


Senarist, Yapımcı

Sydney Boehm, 04 Nisan 1908 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu senarist, yapımcı. Büyük Öfke (1953), Kıyamet Kopunca (1951), Mystery Street (1950), Union Station (1950) gibi yapımlarla biliniyor.25 Haziran 1990 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1908
Ölüm Tarihi: 25 Haziran 1990
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Sidney Boehm
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 59 Romantik Senarist 6.4 718
1960 52 Western Senarist
Yapımcı
6.2 308
1960 52 Suç Senarist
Yapımcı
6.6 916
1958 50 Aksiyon Senarist 6.7 197
1956 48 Dram Senarist 6.6 344

Soyguncular
1955 47 Suç Senarist 6.9 1,354
1955 47 Suç Senarist 6.5 185

Uzun Boylu Adamlar
1955 47 Aksiyon Senarist 6.7 1,480
1954 46 Kara Film Senarist 6.8 210
1954 46 Kara Film Senarist 6.8 684
1954 46 Aksiyon Senarist 5.7 277

Büyük Öfke
1953 45 Suç Senarist 8.0 16,981

Kaçak Aşıklar
1953 45 Suç Senarist 6.1 616
1952 44 Gerilim Senarist 6.3 271

Kıyamet Kopunca
1951 43 Bilim-Kurgu Senarist 6.7 5,645
1950 42 Suç Senarist 6.8 1,659
1950 42 Western Senarist 6.7 544
1950 42 Suç Senarist 7.1 1,973
1950 42 Suç Senarist    
1949 41 Suç Senarist 6.8 567
1947 39 Suç Senarist 6.9 1,022
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017