Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Herman Bode

Herman Bode (65)


Oyuncu

Herman Bode, 25 Ekim 1919 doğumlu oyuncu. (1953) Erkekler Sarışınları Sever (1953), (1953) Asrî Âşıklar (1953), (1949) The Set-Up (1949), (1958) Party Girl (1958) gibi yapımlarla biliniyor.28 Haziran 1985 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1919
Ölüm Tarihi: 28 Haziran 1985
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gümüş Eyerler
1974 55 Komedi Oyuncu 7.8 99,616
1969 50 Komedi Oyuncu 7.0 3,492
1962 43 Müzikal Oyuncu 6.0 791
1958 39 Dram Oyuncu 7.2 1,893
1955 36 Macera Oyuncu 6.4 1,019

Erkekler Sarışınları Sever
1953 34 Komedi Oyuncu 7.2 23,502

Asrî Âşıklar
1953 34 Komedi Oyuncu 7.6 7,459
1951 32 Western Oyuncu 4.6 219

Dünyada Cennet
1951 32 Komedi Oyuncu 6.5 593
1949 30 Kara Film Oyuncu 7.8 5,777
1946 27 Komedi Oyuncu 6.6 996
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017