Giriş Kayıt
Herman Bode

Herman Bode (65)


Oyuncu

Herman Bode, 25 Ekim 1919 doğumlu oyuncu. (1953) Erkekler Sarışınları Sever (1953), (1953) Asrî Âşıklar (1953), (1949) The Set-Up (1949), (1958) Party Girl (1958) gibi yapımlarla biliniyor.28 Haziran 1985 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1919
Ölüm Tarihi: 28 Haziran 1985
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gümüş Eyerler
1974 55 Komedi Oyuncu 7.8 102,313
1969 50 Komedi Oyuncu 7.0 3,492
1962 43 Müzikal Oyuncu 6.0 791
1958 39 Dram Oyuncu 7.2 1,977
1955 36 Macera Oyuncu 6.4 1,068

Erkekler Sarışınları Sever
1953 34 Komedi Oyuncu 7.2 24,277

Asrî Âşıklar
1953 34 Komedi Oyuncu 7.6 7,787
1951 32 Western Oyuncu 4.6 219

Dünyada Cennet
1951 32 Komedi Oyuncu 6.5 593
1949 30 Kara Film Oyuncu 7.8 6,123
1946 27 Komedi Oyuncu 6.6 996
Film Altyazıları
Gold (4,213) Get Out (2,502) Logan (2,054) The Age of Shadows (1,318) La La Land (1,311) Split (1,302) Rings (1,229) Personal Shopper (1,195) Zashchitniki (1,145) The Great Wall (1,026)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017