Giriş Kayıt
Michael Boddicker

Michael Boddicker (64)


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Michael Boddicker, 19 Ocak 1953 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, sesler. Tanık (1985), Örümcek Korkusu (1990), Düşmanım (1985), Çıkış Yok (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1953
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Lehmann Boddicker
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 49 Dram Müzik
5.6 1,764

Mermi İşlemez
1996 43 Aksiyon Müzik 5.8 30,635
1993 40 Aksiyon Müzik 3.9 37,232
1993 40 Kısa Metraj Müzik    

Yaşam Savaşı
1992 39 Aksiyon Müzik 5.3 12,374

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 38 Aksiyon Müzik 6.0 15,165
1991 38 Aksiyon Müzik 5.7 6,823

Örümcek Korkusu
1990 37 Komedi Müzik 6.4 52,751

Kızıl Ekim
1990 37 Aksiyon Müzik 7.6 150,381
1990 37 Suç Müzik 6.6 2,533
1989 36 Dram Müzik 6.3 3,385
1989 36 Dram Müzik 5.3 846

Kızıl Ateş
1988 35 Aksiyon 6.0 52,849

Çıkış Yok
1987 34 Aksiyon Müzik 7.1 28,109
1987 34 Kısa Metraj Müzik 7.6 2,434
1987 34 Macera Müzik 6.2 4,148

Sivrisinek Sahili
1986 33 Macera Müzik 6.6 22,755
1986 33 Macera Müzik
Müzik
7.2 8,803

Düşmanım
1985 32 Aksiyon Müzik 6.9 35,901

Mor Yıllar
1985 32 Dram Müzik 7.8 64,287
1985 32 Macera Müzik 6.7 1,442

Tanık
1985 32 Dram Müzik 7.4 70,372
1985 32 Belgesel Müzik
   
1984 31 Macera Müzik 6.4 18,897
1983 30 Dram Müzik 6.1 37,694
1982 29 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 893
1981 28 Dram Müzik 6.1 3,401
1981 28 Aksiyon Müzik 6.6 22,471
1980 27 Fantastik Sesler 5.1 9,738
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017