Giriş Kayıt
Michael Boddicker

Michael Boddicker (64)


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Michael Boddicker, 19 Ocak 1953 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, sesler. Tanık (1985), Örümcek Korkusu (1990), Düşmanım (1985), Çıkış Yok (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1953
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Lehmann Boddicker
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 49 Dram Müzik
5.6 1,764

Mermi İşlemez
1996 43 Aksiyon Müzik 5.8 30,352
1993 40 Aksiyon Müzik 3.9 36,645
1993 40 Kısa Metraj Müzik    

Yaşam Savaşı
1992 39 Aksiyon Müzik 5.3 12,374

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 38 Aksiyon Müzik 6.0 15,020
1991 38 Aksiyon Müzik 5.7 6,823

Örümcek Korkusu
1990 37 Komedi Müzik 6.4 52,189

Kızıl Ekim
1990 37 Aksiyon Müzik 7.6 148,729
1990 37 Suç Müzik 6.6 2,533
1989 36 Dram Müzik 6.3 3,385
1989 36 Dram Müzik 5.3 846

Kızıl Ateş
1988 35 Aksiyon 6.0 52,080

Çıkış Yok
1987 34 Aksiyon Müzik 7.1 27,547
1987 34 Kısa Metraj Müzik 7.6 2,434
1987 34 Macera Müzik 6.2 4,148

Sivrisinek Sahili
1986 33 Macera Müzik 6.6 22,486
1986 33 Macera Müzik
Müzik
7.2 8,803

Düşmanım
1985 32 Aksiyon Müzik 6.9 35,360

Mor Yıllar
1985 32 Dram Müzik 7.8 63,512
1985 32 Macera Müzik 6.7 1,442

Tanık
1985 32 Dram Müzik 7.4 69,515
1985 32 Belgesel Müzik
   
1984 31 Macera Müzik 6.4 18,616
1983 30 Dram Müzik 6.1 37,089
1982 29 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 893
1981 28 Dram Müzik 6.1 3,401
1981 28 Aksiyon Müzik 6.6 21,851
1980 27 Fantastik Sesler 5.1 9,627
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,991) Live by Night (9,698) Hidden Figures (6,097) Rogue One (5,626) Split (5,057) Assassin's Creed (4,518) Patriots Day (4,428) Paterson (4,389) Allied (3,698) Passengers (1,826)
Dizi Altyazıları
Legion (9,814) Arrow (5,908) The 100 (4,292) The Flash (3,671) The Expanse (3,547) Black Sails (3,420) Designated Survivor (3,021) Colony (2,807) The Originals (2,778) Vikings (2,363)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017