Giriş Kayıt
Ivan Bobrov

Ivan Bobrov (48)


Oyuncu

Ivan Vasilevich Bobrov, 07 Şubat 1904 Moscow, Rusyan Empire [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu. Potemkin Zırhlısı (1925) yapımıyla biliniyor.12 Nisan 1952 tarihinde (48 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ivan Vasilevich Bobrov
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1904
Ölüm Tarihi: 12 Nisan 1952
Doğum Yeri: Moscow, Rusyan Empire [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: I.V. Bobrov | I. Bobrov
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1950 46 Dram Oyuncu 5.8 30
1943 39 Komedi Oyuncu 7.7 57
1935 31 Animasyon Oyuncu 6.9 153

Ana
1926 22 Dram Oyuncu 7.7 1,725

Potemkin Zırhlısı
1925 21 Tarihi Oyuncu 8.0 41,010
Dizi Altyazıları
The Flash (5,584) Black Sails (4,544) Into the Badlands (4,023) Iron Fist (2,801) Vikings (1,939) Legion (1,719) Game of Thrones (1,476) Arrow (1,426) Billions (1,379) The 100 (1,364)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017