Giriş Kayıt
Russell Bobbitt

Russell Bobbitt


Sanat Bölümü, Oyuncu

Russell Bobbitt, sanat bölümü, oyuncu. Felekten bir Gece (2009), Felekten Bir Gece Daha (2011), Drakula (1992), Charlie'nin Melekleri (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 397,127

Karınca Adam
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 359,197

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 533,864

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.5 4,158

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 584,234

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu
Sanat Bölümü
6.3 180,426

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Sanat Bölümü    

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 178,096

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.5 391,418
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 563,858

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 549,944

Felekten bir Gece
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.8 606,400

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 523,160

Demir Adam
2008 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
7.9 729,733

Kirli Sırlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 88,848

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 71,291

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 54,067

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.1 123,727

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
4.8 103,643

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
6.4 89,065

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 182,961

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 149,594

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Sanat Bölümü 3.6 16,244
1999 Dram Sanat Bölümü 5.0 4,891

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.0 70,528

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.5 106,355

Çılgın Parti
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.5 38,836

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,489

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.5 72,701

Çavuş Bilko
1996 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
5.7 17,962

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.0 90,786

Tehdit
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 93,496

Taş Devri
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 62,935

Kötü Kızlar
1994 Western Sanat Bölümü 5.1 9,915

Hokus Pokus
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.7 65,241
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.8 12,382

Drakula
1992 Korku Sanat Bölümü 7.5 150,547
1992 Dram Sanat Bölümü 7.0 15,986

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
7.0 52,423

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.5 6,208
1990 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
5.5 13,312
1989 Gerilim Sanat Bölümü
Oyuncu
5.9 865
1989 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.1 3,106
1987 Komedi Sanat Bölümü 4.6 7,664
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 759
1987 Suç Sanat Bölümü    

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sanat Bölümü 5.5 5,292
1985 Komedi Sanat Bölümü 5.2 6,082
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,863) Legion (6,979) Arrow (3,748) Legends of Tomorrow (2,170) Into the Badlands (2,087) The Blacklist (1,689) Vikings (1,611) Black Sails (1,555) Game of Thrones (1,455) 24: Legacy (1,440)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017