Giriş Kayıt
Russell Bobbitt

Russell Bobbitt


Sanat Bölümü, Oyuncu

Russell Bobbitt, sanat bölümü, oyuncu. Felekten bir Gece (2009), Felekten Bir Gece Daha (2011), Drakula (1992), Charlie'nin Melekleri (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 146,277

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 412,949

Karınca Adam
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 369,654

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 543,029

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.5 4,158

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 591,532

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu
Sanat Bölümü
6.3 181,599

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Sanat Bölümü    

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 179,640

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.5 394,992
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 571,314

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 557,173

Felekten bir Gece
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.8 611,966

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 526,575

Demir Adam
2008 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
7.9 738,366

Kirli Sırlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 89,326

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 72,295

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 54,807

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.1 124,362

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
4.8 104,405

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
6.4 89,705

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 184,516

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 150,722

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Sanat Bölümü 3.6 16,464
1999 Dram Sanat Bölümü 5.0 4,891

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.0 71,079

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.5 107,066

Çılgın Parti
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.5 39,103

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,544

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.5 72,886

Çavuş Bilko
1996 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
5.7 18,315

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.0 91,976

Tehdit
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 94,200

Taş Devri
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 63,451

Kötü Kızlar
1994 Western Sanat Bölümü 5.1 10,006

Hokus Pokus
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.7 65,634
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.8 12,382

Drakula
1992 Korku Sanat Bölümü 7.5 152,135
1992 Dram Sanat Bölümü 7.0 16,123

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
7.0 52,957

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.5 6,208
1990 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
5.5 13,435
1989 Gerilim Sanat Bölümü
Oyuncu
5.9 865
1989 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.1 3,106
1987 Komedi Sanat Bölümü 4.6 7,664
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 759
1987 Suç Sanat Bölümü    

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sanat Bölümü 5.5 5,292
1985 Komedi Sanat Bölümü 5.2 6,082
Dizi Altyazıları
Fargo (6,029) Arrow (5,508) American Gods (4,953) The Flash (4,676) The 100 (4,140) 12 Monkeys (3,322) Better Call Saul (3,139) Supernatural (2,820) The Blacklist (2,790) Game of Thrones (2,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017