Giriş Kayıt
Russell Bobbitt

Russell Bobbitt


Sanat Bölümü, Oyuncu

Russell Bobbitt, sanat bölümü, oyuncu. Felekten bir Gece (2009), Felekten Bir Gece Daha (2011), Drakula (1992), Charlie'nin Melekleri (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 2
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 381,668

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 388,596

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 506,917

Karınca Adam
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 431,520

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 603,798

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.5 4,158

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 639,593

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu
Sanat Bölümü
6.3 187,579

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Sanat Bölümü    

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 189,140

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.5 414,514
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 626,213

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 604,474

Felekten bir Gece
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.7 641,549

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 544,063

Demir Adam
2008 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
7.9 798,599

Kirli Sırlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 92,009

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 79,272

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 59,175

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.1 128,115

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
4.9 108,937

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
6.4 93,401

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 195,568

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 157,403

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Sanat Bölümü 3.6 17,782
1999 Dram Sanat Bölümü 5.0 4,891

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.0 74,523

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.5 111,104

Çılgın Parti
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.5 40,643

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,603

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.5 78,476

Çavuş Bilko
1996 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
5.7 19,212

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.1 100,139

Tehdit
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 97,794

Taş Devri
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 67,047

Kötü Kızlar
1994 Western Sanat Bölümü 5.1 10,483

Hokus Pokus
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.8 71,818
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.8 12,382

Drakula
1992 Korku Sanat Bölümü 7.5 163,152
1992 Dram Sanat Bölümü 7.0 16,818

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
7.0 55,618

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.5 6,208
1990 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
5.5 13,743
1989 Gerilim Sanat Bölümü
Oyuncu
5.9 865
1989 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.1 3,106
1987 Komedi Sanat Bölümü 4.7 8,166
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 759
1987 Suç Sanat Bölümü 5.7 2,669

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sanat Bölümü 5.5 6,230
1985 Komedi Sanat Bölümü 5.2 6,428
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018