Giriş Kayıt
Russell Bobbitt

Russell Bobbitt


Sanat Bölümü, Oyuncu

Russell Bobbitt, sanat bölümü, oyuncu. Felekten bir Gece (2009), Felekten Bir Gece Daha (2011), Drakula (1992), Charlie'nin Melekleri (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 2
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 363,774

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 486,522

Karınca Adam
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 419,456

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 589,037

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.5 4,158

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 628,246

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu
Sanat Bölümü
6.3 186,783

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Sanat Bölümü    

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 187,887

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.5 412,062
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 614,443

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 594,600

Felekten bir Gece
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.7 637,805

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 541,943

Demir Adam
2008 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
7.9 784,378

Kirli Sırlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 91,598

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 78,409

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 58,589

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.1 127,664

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
4.8 108,295

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
6.4 92,859

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 194,554

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 156,373

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Sanat Bölümü 3.6 17,593
1999 Dram Sanat Bölümü 5.0 4,891

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.0 74,097

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.5 110,518

Çılgın Parti
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.5 40,406

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,603

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.5 78,205

Çavuş Bilko
1996 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
5.7 18,722

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.1 99,195

Tehdit
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 97,279

Taş Devri
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 66,498

Kötü Kızlar
1994 Western Sanat Bölümü 5.1 10,415

Hokus Pokus
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.8 71,438
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.8 12,382

Drakula
1992 Korku Sanat Bölümü 7.5 161,761
1992 Dram Sanat Bölümü 7.0 16,735

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
7.0 55,239

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.5 6,208
1990 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
5.5 13,743
1989 Gerilim Sanat Bölümü
Oyuncu
5.9 865
1989 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.1 3,106
1987 Komedi Sanat Bölümü 4.7 8,166
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 759
1987 Suç Sanat Bölümü 5.7 2,669

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sanat Bölümü 5.5 6,084
1985 Komedi Sanat Bölümü 5.2 6,428
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,958) Den of Thieves (2,707) Maze Runner: The Death Cure (2,396) Hostiles (2,281) Winchester (2,234) 12 Strong (2,050) Submergence (1,706) Peter Rabbit (1,250) The Commuter (1,154) A martfüi rém (831)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,065) Supernatural (3,959) The Flash (3,393) The Terror (2,784) Legion (2,499) The Big Bang Theory (2,488) Gotham (2,146) The Expanse (2,031) The Crossing (1,901) Arrow (1,844)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018