Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Russell Bobbitt

Russell Bobbitt


Sanat Bölümü, Oyuncu

Russell Bobbitt, sanat bölümü, oyuncu. Felekten bir Gece (2009), Felekten Bir Gece Daha (2011), Drakula (1992), Charlie'nin Melekleri (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 374,618

Karınca Adam
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 346,701

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 522,958

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.5 4,158

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 575,989

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu
Sanat Bölümü
6.3 179,039

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Sanat Bölümü    

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 176,391

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.5 386,812
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 555,664

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 541,613

Felekten bir Gece
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.8 599,281

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 518,964

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
7.9 719,539

Kirli Sırlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 88,336

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 70,238

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 53,163

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.1 122,903

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
4.8 102,744

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
6.4 88,331

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 181,111

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 148,272

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Sanat Bölümü 3.6 16,023
1999 Dram Sanat Bölümü 5.0 4,891

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.0 69,731

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.5 105,616

Çılgın Parti
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.5 38,581

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,425

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.5 72,100

Çavuş Bilko
1996 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
5.7 17,962

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.0 89,434

Tehdit
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 92,746

Taş Devri
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 62,308

Kötü Kızlar
1994 Western Sanat Bölümü 5.1 9,798

Hokus Pokus
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.7 64,730
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.8 12,382

Drakula
1992 Korku Sanat Bölümü 7.5 148,670
1992 Dram Sanat Bölümü 6.9 15,813

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
7.0 51,821

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.5 6,208
1990 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
5.5 13,030
1989 Gerilim Sanat Bölümü
Oyuncu
5.9 865
1989 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.1 3,106
1987 Komedi Sanat Bölümü 4.6 7,664
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 759
1987 Suç Sanat Bölümü    

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sanat Bölümü 5.5 5,292
1985 Komedi Sanat Bölümü 5.2 6,082
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017