Giriş Kayıt
Russell Bobbitt

Russell Bobbitt


Sanat Bölümü, Oyuncu

Russell Bobbitt, sanat bölümü, oyuncu. Felekten bir Gece (2009), Felekten Bir Gece Daha (2011), Drakula (1992), Charlie'nin Melekleri (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 2
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 263,650

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 441,290

Karınca Adam
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 387,510

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 559,030

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.5 4,158

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 604,573

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu
Sanat Bölümü
6.3 183,582

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Sanat Bölümü    

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 182,606

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.5 401,681
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 585,077

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 570,663

Felekten bir Gece
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.8 622,189

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 532,572

Demir Adam
2008 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
7.9 754,985

Kirli Sırlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 90,159

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 74,134

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 56,182

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.1 125,576

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
4.8 105,893

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
6.4 90,934

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 189,387

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 152,850

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Sanat Bölümü 3.6 16,813
1999 Dram Sanat Bölümü 5.0 4,891

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.0 72,280

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.5 108,401

Çılgın Parti
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.5 39,549

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,601

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.5 74,252

Çavuş Bilko
1996 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
5.7 18,716

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.0 94,421

Tehdit
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 95,476

Taş Devri
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 64,464

Kötü Kızlar
1994 Western Sanat Bölümü 5.1 10,181

Hokus Pokus
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.7 66,905
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.8 12,382

Drakula
1992 Korku Sanat Bölümü 7.5 155,167
1992 Dram Sanat Bölümü 7.0 16,366

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
7.0 53,732

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.5 6,208
1990 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
5.5 13,743
1989 Gerilim Sanat Bölümü
Oyuncu
5.9 865
1989 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.1 3,106
1987 Komedi Sanat Bölümü 4.6 7,664
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 759
1987 Suç Sanat Bölümü    

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sanat Bölümü 5.5 5,858
1985 Komedi Sanat Bölümü 5.2 6,428
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017