Giriş Kayıt
Michael Boatman

Michael Boatman (53)


Oyuncu

Michael Patrick Boatman, 25 Ekim 1964 Colorado Springs, Colorado, ABD doğumlu oyuncu. Spin City (1996), Hamburger tepesi (1987), China Beach (1988), Woman Thou Art Loosed (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Patrick Boatman
Doğum Tarihi: 25 Ekim 1964
Doğum Yeri: Colorado Springs, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Patrick Boatman
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Romantik Oyuncu 5.1 319
2017 53 Dram Oyuncu 7.9 12
2017 Dram Oyuncu 8.4 5,990
2013 Komedi Oyuncu 6.7 494
2012 48 Komedi Oyuncu 3.4 285
2012 Komedi Oyuncu 6.7 28,154
2011 47 Komedi Oyuncu 4.7 2,128
2009 Suç Oyuncu 8.3 56,487
2009 45 Dram Oyuncu 5.5 153
2009 Komedi Oyuncu 6.1 151
2007 43 Komedi Oyuncu 4.8 447

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 127,641
2006 Komedi Oyuncu 6.9 3,354
2005 Animasyon Oyuncu 6.4 1,050
2004 40 Dram Oyuncu 6.9 807
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,944

Barışçı
1997 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 48,686
1996 Komedi Oyuncu 7.3 22,882
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,557
1994 30 Suç Oyuncu 6.6 2,821

Çıplak Silah 3
1994 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 83,028
1993 29 Gizem Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1992 28 Komedi Oyuncu 4.2 232
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,954
1988 24 Suç Oyuncu 7.7 11,276
1988 Dram Oyuncu 8.2 2,100

Hamburger tepesi
1987 23 Dram Oyuncu 6.7 20,180
Dizi Altyazıları
Vikings (10,116) Supernatural (4,338) Mr. Robot (4,315) Game of Thrones (3,917) Shameless (3,893) The Big Bang Theory (3,537) Gotham (3,223) Arrow (3,088) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) The Flash (2,123)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017