Giriş Kayıt
Michael Boatman

Michael Boatman (52)


Oyuncu

Michael Patrick Boatman, 25 Ekim 1964 Colorado Springs, Colorado, ABD doğumlu oyuncu. Spin City (1996), Hamburger tepesi (1987), China Beach (1988), Woman Thou Art Loosed (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Patrick Boatman
Doğum Tarihi: 25 Ekim 1964
Doğum Yeri: Colorado Springs, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Patrick Boatman
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.9 12
2017 Dram Oyuncu 8.5 5,016
2013 Komedi Oyuncu 6.7 494
2012 48 Komedi Oyuncu 3.4 285
2012 Komedi Oyuncu 6.7 27,953
2011 47 Komedi Oyuncu 4.7 2,128
2009 Suç Oyuncu 8.3 55,348
2009 45 Dram Oyuncu 5.5 153
2009 Komedi Oyuncu 6.1 151
2007 43 Komedi Oyuncu 4.8 447

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 125,407
2006 Komedi Oyuncu 6.9 3,331
2005 41 Komedi Oyuncu    
2004 40 Dram Oyuncu 6.9 807
1999 Suç Oyuncu 8.1 57,718

Barışçı
1997 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 48,314
1996 Komedi Oyuncu 7.3 22,605
1996 Komedi Oyuncu 8.6 37,798
1994 30 Suç Oyuncu 6.6 2,821

Çıplak Silah 3
1994 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 81,810
1993 29 Gizem Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1992 28 Komedi Oyuncu 4.2 232
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,590
1988 24 Suç Oyuncu 7.7 11,106
1988 Dram Oyuncu 8.2 2,056

Hamburger tepesi
1987 23 Dram Oyuncu 6.7 19,995
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017