Giriş Kayıt
Janus Blythe

Janus Blythe


Oyuncu

Janus Blythe, oyuncu. Tepenin Gözleri (1977), (1974) Cennetteki Hayalet (1974), (1976) Krokodil (1976), (1984) Tepenin Gözleri - 2.Bölüm (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Janus Blyth | Janis Eve Lynn | Janis Lynn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Oyuncu 7.9 838

Tepenin Gözleri - 2.Bölüm
1984 Korku Oyuncu 3.7 4,344

Eriyen Adam
1977 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 3,161

Tepenin Gözleri
1977 Macera Oyuncu 6.4 24,122

Krokodil
1976 Korku Oyuncu 5.5 5,084
1975 Dram Oyuncu    

Cennetteki Hayalet
1974 Komedi Oyuncu 7.4 12,551
1974 Gerilim Oyuncu 5.7 371
Film Altyazıları
The Foreigner (9,394) Flatliners (4,674) Beyond Skyline (3,753) It (3,414) The Mountain Between Us (3,383) Dunkirk (2,904) Stronger (2,359) American Made (1,914) Kingsman: The Golden Circle (1,783) Victoria & Abdul (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017