Giriş Kayıt
Janus Blythe

Janus Blythe


Oyuncu

Janus Blythe, oyuncu. Tepenin Gözleri (1977), (1974) Cennetteki Hayalet (1974), (1977) Krokodil (1977), (1984) Tepenin Gözleri - 2.Bölüm (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Janus Blyth | Janis Eve Lynn | Janis Lynn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Oyuncu 7.9 838

Tepenin Gözleri - 2.Bölüm
1984 Korku Oyuncu 3.7 4,344

Krokodil
1977 Korku Oyuncu 5.4 4,213

Eriyen Adam
1977 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 3,161

Tepenin Gözleri
1977 Macera Oyuncu 6.4 23,567
1975 Dram Oyuncu    

Cennetteki Hayalet
1974 Komedi Oyuncu 7.4 11,889
1974 Gerilim Oyuncu 5.7 371
Film Altyazıları
Baywatch (14,159) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,431) Security (2,856) Dunkirk (2,197) Dangal (2,189) Lady Macbeth (2,053) Wakefield (1,705) 6 Days (1,661) King Arthur: Legend of the Sword (1,380) Alien: Covenant (1,099)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,504) The Defenders (8,270) Rick and Morty (2,651) Suits (1,794) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,542) The Strain (1,312) Breaking Bad (1,065) Fargo (1,061) The Mist (1,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017