Giriş Kayıt
Gabrielle Blunt

Gabrielle Blunt (95)


Oyuncu

Gabrielle Blunt, 08 Ocak 1919 Herne Bay, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Bol Bol Viski! (1949) yapımıyla biliniyor.10 Haziran 2014 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1919
Ölüm Tarihi: 10 Haziran 2014
Doğum Yeri: Herne Bay, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu    
1993 74 Gerilim Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,273
1958 39 Komedi Oyuncu 6.1 111
1953 34 Suç Oyuncu 5.3 136
1952 33 Dram Oyuncu 7.5 422
1950 31 Suç Oyuncu 7.0 481

Bol Bol Viski!
1949 30 Komedi Oyuncu 7.3 3,780
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,632) Hostiles (2,998) Maze Runner: The Death Cure (2,591) Wildling (2,454) 12 Strong (1,569) Red Sparrow (1,480) The Commuter (1,061) A Quiet Place (565) Peter Rabbit (550) The Post (522)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,498) The Terror (4,529) Legion (1,952) The Flash (1,683) Supernatural (1,549) The Big Bang Theory (1,543) Vikings (1,483) Lucifer (1,479) Fear the Walking Dead (1,368) The Crossing (1,320)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018