Giriş Kayıt
Gabrielle Blunt

Gabrielle Blunt (95)


Oyuncu

Gabrielle Blunt, 08 Ocak 1919 Herne Bay, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Bol Bol Viski! (1949) yapımıyla biliniyor.10 Haziran 2014 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1919
Ölüm Tarihi: 10 Haziran 2014
Doğum Yeri: Herne Bay, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu    
1993 74 Gerilim Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,065
1953 34 Suç Oyuncu 5.3 136
1952 33 Dram Oyuncu 7.5 422
1950 31 Suç Oyuncu 7.0 481

Bol Bol Viski!
1949 30 Komedi Oyuncu 7.3 3,776
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017