Giriş Kayıt
Gary Blufer

Gary Blufer


Sesler

Gary Blufer, sesler. Los Angeles Sırları (1997), Korkunç Bir Film (2000), Üç Kral (1999), Yeni Nesil Ajan (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gar Blufer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Sesler 5.4 232

Yeni Yıl
2004 Dram Sesler 6.3 7,611

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Sesler 7.5 322,513

Kurtar Beni!
2004 Komedi Sesler 6.8 42,296

Hesaplaşma
2002 Suç Sesler 6.6 18,423

Guru
2002 Komedi Sesler 5.4 13,673

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Sesler 5.9 160,641

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Sesler 5.5 6,060

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 47,440

Doktor Sevgilim
2001 Komedi Sesler 5.2 1,255

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Sesler 5.5 125,408

Bir Şans Daha
2000 Dram Sesler 5.7 17,772

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Sesler 6.2 206,804
2000 Dram Sesler 5.8 3,208

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Sesler 4.2 17,774

Tatlı Sürpriz
2000 Komedi Sesler 4.7 9,414

Üç Kral
1999 Aksiyon Sesler 7.1 148,843

Kusursuz
1999 Komedi Sesler 6.4 14,751

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Sesler 3.8 8,249

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Sesler 6.6 53,835

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Sesler 7.5 111,334

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Sesler 6.5 70,552

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sesler 6.1 60,044

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 472,047

Ateş Altında
1997 Aksiyon Sesler 5.0 14,580

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 209,357

Gridlock'd
1997 Komedi Sesler 7.0 12,491

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Sesler 6.8 50,558
1996 Komedi Sesler 5.8 7,142
1996 Komedi Sesler 4.9 3,924

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram Sesler 5.2 4,013

Dört Oda
1995 Komedi Sesler 6.7 86,903
1995 Suç Sesler 4.4 1,904
1994 Komedi Sesler 5.6 3,092

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Sesler 6.2 3,517
1993 Komedi Sesler 6.1 5,990
1992 Dram Sesler 6.7 2,041
1992 Biyografi Sesler 5.8 7,986

Kuşatma Altında
1992 Sesler 6.5 67,991
1992 Aksiyon Sesler 6.3 6,646

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Sesler 6.7 66,102

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 Komedi Sesler 5.9 17,588
1991 Dram Sesler 6.7 2,457
1991 Komedi Sesler 5.9 442
1991 Komedi Sesler 6.0 2,044

Sen Başkasın
1991 Komedi Sesler 5.3 2,737
1990 Komedi Sesler 6.4 1,580

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Sesler 6.8 42,026

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Macera Sesler 4.6 27,320
1989 Macera Sesler 6.9 94,957
1989 Aksiyon Sesler 6.2 5,956

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Sesler 7.3 89,069

Kara Kartal
1988 Aksiyon Sesler 3.7 5,113
1988 Korku Sesler 6.4 26,443

Kara Dul
1987 Suç Sesler 6.3 6,717
1987 Aksiyon Sesler 5.4 7,547

Zoraki Hizmetçi
1987 Fantastik Sesler 5.5 2,858
1987 Aksiyon Sesler 5.6 1,934
1987 Komedi Sesler 6.1 8,425

Gri Adam
1986 Komedi Sesler 5.2 6,487
1984 Dram Sesler 6.5 94
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018