Giriş Kayıt
Lennie Bluett

Lennie Bluett (97)


Oyuncu

Leonard Reed Bluett, 21 Ocak 1919 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. La nuit sacrée (1993) yapımıyla biliniyor.01 Ocak 2016 tarihinde (97 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Leonard Reed Bluett
Doğum Tarihi: 21 Ocak 1919
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 2016
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Yıldız Doğuyor
1954 35 Dram Oyuncu 7.8 11,483

Koca Bebek Joe
1949 30 Macera Oyuncu 7.0 3,498
1948 29 Komedi Oyuncu 7.4 2,749

Güzeller Revüsü
1945 26 Komedi Oyuncu 6.6 2,207
1943 24 Komedi Oyuncu 7.3 1,194
1943 24 Romantik Oyuncu 6.3 428
1943 24 Müzikal Oyuncu 7.3 1,469
1943 24 Müzikal Oyuncu 7.3 2,009
1942 23 Komedi Oyuncu 6.8 389
1941 22 Komedi Oyuncu 6.6 3,873

Rüzgar Gibi Geçti
1939 20 Dram Oyuncu 8.2 236,094
1937 18 Komedi Oyuncu 8.0 428
1937 18 Komedi Oyuncu 7.7 10,832
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017