Giriş Kayıt
Steve Blount

Steve Blount


Oyuncu

Steve Blount, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.4 110

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Oyuncu 7.3 1,368
2009 Komedi Oyuncu 6.1 203
2007 Dram Oyuncu 7.6 531
2006 Dram Oyuncu 8.7 55

Plüton'da Kahvaltı
2005 Komedi Oyuncu 7.3 18,282

Çılgın Mambo
2000 Komedi Oyuncu 6.0 1,705
2000 Suç Oyuncu 6.6 625
1999 Komedi Oyuncu 6.6 1,859
1989 Dram Oyuncu 2.8 456
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017