Giriş Kayıt
Don Bloomfield

Don Bloomfield


Oyuncu, Yapımcı

Don Bloomfield, Cambridge, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Doğum Yeri: Cambridge, Massachusetts, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapımcı
5.3 2,066
2001 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.3 1,609
1994 Fantastik Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 8.7 7
1993 Dram Oyuncu    

Vahşi Orkide II
1991 Dram Oyuncu 3.6 1,190
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017