Giriş Kayıt
Don Bloomfield

Don Bloomfield


Oyuncu, Yapımcı

Don Bloomfield, Cambridge, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Doğum Yeri: Cambridge, Massachusetts, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapımcı
5.3 2,066
2001 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.3 1,609
1994 Fantastik Oyuncu 6.3 506
1993 Komedi Oyuncu 8.7 7
1993 Dram Oyuncu    

Vahşi Orkide II
1991 Dram Oyuncu 3.7 1,253
Film Altyazıları
Rampage (15,330) Ready Player One (10,892) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,718) The Cured (1,518) Blockers (1,238) Den 12. mann (720) Set It Up (547) Black Panther (542) Journey's End (474)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,003) 12 Monkeys (2,971) Into the Badlands (2,712) La casa de papel (2,189) The 100 (1,770) Legion (1,422) Fear the Walking Dead (1,136) The Crossing (1,093) The Expanse (994) Unsolved (980)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018