Giriş Kayıt
Don Bloomfield

Don Bloomfield


Oyuncu, Yapımcı

Don Bloomfield, Cambridge, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Doğum Yeri: Cambridge, Massachusetts, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapımcı
5.3 2,066
2001 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.3 1,609
1994 Fantastik Oyuncu 6.3 506
1993 Komedi Oyuncu 8.7 7
1993 Dram Oyuncu    

Vahşi Orkide II
1991 Dram Oyuncu 3.7 1,253
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (10,174) Blade Runner 2049 (4,428) Jigsaw (3,928) Last Flag Flying (3,883) The Man from Earth: Holocene (3,720) Geostorm (3,652) Dunkirk (1,487) The Open House (1,329) It (1,214) The Foreigner (1,178)
Dizi Altyazıları
Vikings (22,729) Black Mirror (6,958) Supernatural (4,708) The Big Bang Theory (4,309) Shameless (3,848) The Flash (3,641) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,700) The Blacklist (2,393) Knightfall (2,093) The X Files (1,981)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018