Giriş Kayıt
Daniel J. Bloomberg

Daniel J. Bloomberg (64)


Sesler

Daniel J. Bloomberg, 04 Temmuz 1905 Massachusetts, ABD doğumlu sesler. Woman in the Dark (1934) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1905
Doğum Yeri: Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Dan Bloomberg
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Adam
1952 47 Komedi Sesler 7.9 27,854

Maskeli Hafiye
1943 38 Aksiyon Sesler 7.5 117
1942 37 Aksiyon Sesler 6.8 2,702
1942 37 Aksiyon Sesler 7.2 180

Kaptan Marvelin Maceraları
1941 36 Aksiyon Sesler 7.7 706
1940 35 Western Sesler 6.6 42
1939 34 Aksiyon Sesler 7.3 233
1939 34 Western Sesler 7.4 72
1938 33 Macera Sesler 7.7 49
1938 33 Western Sesler 7.2 132
1937 32 Western Sesler 6.5 127
1934 29 Suç Sesler 6.0 156
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,271) Doctor Strange (7,405) Allied (6,829) John Wick: Chapter 2 (6,273) Moana (5,142) Lion (3,733) Arrival (3,532) Forushande (3,321) Hacksaw Ridge (2,517) Split (2,403)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,157) Supernatural (4,948) Vikings (4,765) The Expanse (4,499) Suits (3,828) Sherlock (2,800) The Big Bang Theory (2,742) Blindspot (2,438) Arrow (2,207) Legion (2,117)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017