Giriş Kayıt
Antonio Bloch

Antonio Bloch


Sesler

Antonio Bloch, sesler. Sahara (2005), Seksi Hayvan (2000), Şantaj (2008), Gizli Hedef (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Antonio Bloch Rodriguez | Antonio Bloch Rodriquez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Sesler 8.9 177,330
2014 Dram Sesler    
2013 Biyografi Sesler 7.0 3,611

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Sesler 4.9 29,847
2009 Gerilim Sesler 5.5 2,562

Bir Matador Metresi
2008 Biyografi Sesler 5.7 2,250

Şantaj
2008 Suç Sesler 6.1 33,610
2005 Aksiyon Sesler 6.0 79,872
2004 Gerilim Sesler 6.4 828
2003 Belgesel Sesler    
2003 Suç Sesler 6.6 4,883
2003 Dram Sesler 6.9 7,455
2002 Dram Sesler 7.0 5,586
2002 Gerilim Sesler 4.6 101

Seksi Hayvan
2000 Suç Sesler 7.3 44,793
1999 Western Sesler    
1998 Komedi Sesler 7.2 347
1996 Komedi Sesler 7.1 659
1996 Biyografi Sesler 6.3 832
1989 Komedi Sesler 5.9 15
1987 Dram Sesler 5.6 1,755
1986 Aksiyon Sesler 4.4 1,365
1980 Komedi Sesler 6.3 3,601
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017