Giriş Kayıt
Helene Blitz

Helene Blitz


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Helene Blitz, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Aile Yapım Yöneticisi    
1996 Animasyon Yapımcı 5.4 4,161
1994 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.3 4,481

Parmak Kız
1994 Animasyon Yapımcı 6.3 12,117
1989 Animasyon Çeşitli 6.7 28,505

Tarih Öncesi Topraklarda
1988 Macera Çeşitli 7.3 65,426
1986 Animasyon Çeşitli 6.9 40,324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017