Giriş Kayıt
Helene Blitz

Helene Blitz


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

Helene Blitz, yapım yöneticisi, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Aile Yapım Yöneticisi    
1996 Animasyon Yapımcı 5.4 4,161
1994 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.3 4,481

Parmak Kız
1994 Animasyon Yapımcı 6.3 12,117
1991 Animasyon Editorial Department 6.0 6,676
1989 Animasyon Çeşitli 6.7 29,061

Tarih Öncesi Topraklarda
1988 Macera Çeşitli 7.3 66,519
1986 Animasyon Çeşitli 6.9 40,933
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017