Giriş Kayıt
David Blight

David Blight


Kostüm Tasarımcısı

David Blight, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 4.1 18
2014 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.4 231
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.9 2,153
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.6 260
2008 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.0 357
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017