Giriş Kayıt
David Blight

David Blight


Kostüm Tasarımcısı

David Blight, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 4.1 18
2014 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.4 231
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.9 2,088
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.6 260
2008 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.0 357
Film Altyazıları
Gold (4,007) Get Out (2,404) Logan (1,924) La La Land (1,235) Split (1,222) The Age of Shadows (1,221) Rings (1,165) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (955) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,088) The Blacklist (3,353) Into the Badlands (2,802) Fargo (2,613) The Last Kingdom (2,518) Doctor Who (2,115) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,533) Vikings (1,528) Supernatural (1,248)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017