Giriş Kayıt
Billy Bletcher

Billy Bletcher (84)


Oyuncu

William Bletcher, 23 Eylül 1894 Lancaster, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Der Fuehrer's Face (1942), The Midnight Patrol (1933), The Bugs Bunny Show (1960), (1939) Oz Büyücüsü (1939) gibi yapımlarla biliniyor.05 Ocak 1979 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Bletcher
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1894
Ölüm Tarihi: 05 Ocak 1979
Doğum Yeri: Lancaster, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Billie Bletcher | William Bletcher | Wm. Bletcher 
Burcu: Terazi
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Oyuncu 7.6 3,218

Cici Kız
1969 75 Komedi Oyuncu 7.2 10,419

Takip
1966 72 Dram Oyuncu 7.3 6,959
1965 71 Biyografi Oyuncu 5.6 566
1964 70 Komedi Oyuncu 6.3 1,420
1963 69 Komedi Oyuncu 6.7 12,215
1960 Animasyon Oyuncu 8.6 16,658
1954 60 Western Oyuncu 6.6 768
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,119
1953 59 Komedi Oyuncu 7.3 6,482
1953 59 Biyografi Oyuncu 6.9 2,285

İlahlar Sevişiyor
1947 53 Komedi Oyuncu 6.4 804

Rüyalar Peşinde
1947 53 Komedi Oyuncu 7.1 4,512

Şehzade Sinbad
1947 53 Romantik Oyuncu 6.3 1,435
1946 52 Dram Oyuncu 7.2 1,176
1946 52 Dram Oyuncu 6.5 168
1946 52 Kara Film Oyuncu 6.8 1,170
1946 52 Macera Oyuncu 7.6 2,511
1944 50 Biyografi Oyuncu 6.5 960
1944 50 Komedi Oyuncu 6.2 272

Haremde Kaybolanlar
1944 50 Komedi Oyuncu 7.0 917
1944 50 Dram Oyuncu 7.0 993
1944 50 Komedi Oyuncu 6.4 687
1944 50 Komedi Oyuncu 7.1 86
1943 49 Komedi Oyuncu 6.2 222
1943 49 Animasyon Oyuncu 7.1 304
1943 49 Animasyon Oyuncu 6.9 728
1943 49 Müzikal Oyuncu 6.5 664
1942 48 Aile Oyuncu 7.7 2,945
1942 48 Aksiyon Oyuncu 6.6 449
1942 48 Animasyon Oyuncu 7.0 353

Bir Cadıyla Evlendim
1942 48 Komedi Oyuncu 7.2 4,930
1942 48 Animasyon Oyuncu 7.5 417
1942 48 Aile Oyuncu 7.0 481

Sullivan'ın Öyküsü
1941 47 Macera Oyuncu 8.1 18,691
1941 47 Animasyon Oyuncu 5.5 175

Uçan Fil Dumbo
1941 47 Animasyon Oyuncu 7.3 90,324
1941 47 Komedi Oyuncu 6.9 636
1940 46 Aile Oyuncu 7.2 462
1940 46 Korku Oyuncu 4.5 1,234
1940 46 Biyografi Oyuncu 7.1 1,184
1940 46 Western Oyuncu 6.6 42

Oz Büyücüsü
1939 45 Macera Oyuncu 8.1 304,689

Kovboy Ve Yosma
1939 45 Komedi Oyuncu 7.7 7,922
1939 45 Western Oyuncu 7.4 72
1938 44 Komedi Oyuncu 7.7 2,426
1938 44 Dram Oyuncu 7.0 77
1938 44 Western Oyuncu 7.2 132
1937 43 Komedi Oyuncu 7.8 1,077
1937 43 Komedi Oyuncu 7.0 1,340
1937 43 Animasyon Oyuncu 6.6 269
1937 43 Animasyon Oyuncu 6.4 203
1936 42 Müzikal Oyuncu 6.4 205
1936 42 Animasyon Oyuncu 6.4 407
1936 42 Komedi Oyuncu 6.2 1,438
1936 42 Animasyon Oyuncu 7.3 730
1935 41 Komedi Oyuncu 7.7 867
1935 41 Komedi Oyuncu 7.6 416
1935 41 Animasyon Oyuncu 6.8 349
1935 41 Aile Oyuncu 7.1 477
1935 41 Komedi Oyuncu 6.9 110
1934 40 Komedi Oyuncu 6.9 856
1934 40 Komedi Oyuncu 7.4 4,659
1934 40 Komedi Oyuncu 7.6 699
1934 40 Komedi Oyuncu 6.3 550
1934 40 Animasyon Oyuncu 7.2 908
1933 39 Dram Oyuncu 6.6 1,910
1933 39 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 750
1933 39 Komedi Oyuncu 6.9 533

Üç Küçük Domuzcuk
1933 39 Animasyon Oyuncu 7.6 3,419
1933 39 Komedi Oyuncu 6.5 4,233
1932 38 Komedi Oyuncu 7.0 1,239
1931 37 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 1,111
1931 37 Komedi Oyuncu 7.6 9,187
1930 36 Komedi Oyuncu 5.7 55
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,305) Assassin's Creed (5,568) Passengers (4,284) Doctor Strange (3,898) Allied (2,762) Split (2,488) Arrival (2,288) xXx: Return of Xander Cage (2,261) Forushande (2,057) Moana (1,785)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,966) Taboo (4,357) Arrow (3,995) Legion (3,766) Vikings (3,588) Blindspot (3,046) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) Suits (2,722) Black Sails (2,715) Legends of Tomorrow (2,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017