Giriş Kayıt
Filip Blazek

Filip Blazek (43)


Oyuncu

Filip Blazek, 21 Ağustos 1973 Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti) doğumlu oyuncu. "Preslapy" (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1973
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti)
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Komedi Oyuncu    
2014 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 57
2012 39 Komedi Oyuncu 6.4 217
2010 37 Aile Oyuncu 5.4 55
2007 34 Komedi Oyuncu 6.1 355
2004 31 Komedi Oyuncu 5.5 140
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,562) Legion (9,070) Arrow (6,490) The 100 (5,893) The Flash (5,695) Black Sails (4,030) The Big Bang Theory (3,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,643) Suits (3,486) The Expanse (3,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017