Giriş Kayıt
Filip Blazek

Filip Blazek (44)


Oyuncu

Filip Blazek, 21 Ağustos 1973 Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti) doğumlu oyuncu. Preslapy (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1973
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti)
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 3.4 9
2014 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 57
2014 Aile Oyuncu 3.5 11
2012 39 Komedi Oyuncu 6.4 217
2010 37 Aile Oyuncu 5.4 55
2009 Komedi Oyuncu 6.4 11
2007 34 Komedi Oyuncu 6.1 355
2004 31 Komedi Oyuncu 5.5 140
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018