Giriş Kayıt
Fred C. Blau Jr.

Fred C. Blau Jr. (77)


Makyaj, Oyuncu

Fred C. Blau Jr., 25 Temmuz 1939 Los Angeles, California, ABD doğumlu makyaj, oyuncu. Kıyamet (1979), Armageddon (1998), Con Air (1997), Hızlı Ve Ölü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1939
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Fred Blau Jr. | Fred C. Blau | Fred Blau
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Katil Komşum Geri Döndü
2004 65 Komedi Makyaj 5.5 46,738

Mars'taki Hayaletler
2001 62 Aksiyon Makyaj 4.9 44,643

Maymunlar Cehennemi
2001 62 Aksiyon Makyaj 5.7 184,431

Grinç
2000 61 Komedi Makyaj 6.0 152,881

Ed TV
1999 60 Komedi Makyaj 6.1 36,363

Bıçağın İki Yüzü
1998 59 Aksiyon Makyaj 7.1 202,082
1998 59 Aksiyon Makyaj 6.6 337,944
1997 58 Aksiyon Makyaj 6.8 234,976

Çilgin denizalti
1996 57 Komedi Makyaj 6.0 17,631

Çıplak Casus
1996 57 Komedi Makyaj 5.3 30,888

Kopya Cinayetler
1995 56 Suç Makyaj 6.6 44,149

Beynimdeki Düşman
1995 56 Aksiyon Makyaj 5.6 58,110

Hızlı Ve Ölü
1995 56 Aksiyon Makyaj 6.4 72,166

Bir Amerikan Efsanesi
1993 54 Dram Makyaj 6.5 6,903

Addams Ailesi 2
1993 54 Komedi Makyaj 6.6 60,949
1993 54 Komedi Makyaj 5.1 3,174

Şeref Bağı
1993 54 Suç Makyaj 8.0 24,237

Şifreciler
1992 53 Komedi Makyaj 7.1 45,514
1991 52 Komedi Makyaj 6.3 4,216

Küçük Tokyo Harekatı
1991 52 Aksiyon Makyaj 6.1 13,198
1991 52 Komedi Makyaj 5.8 7,586

Kara Yağmur
1989 50 Aksiyon Makyaj 6.6 41,201

Cazibe
1989 50 Komedi Makyaj 6.0 1,343

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Makyaj 7.1 4,827
1984 45 Komedi Makyaj 3.5 511
1983 Macera Makyaj 7.1 1,603
1982 Macera Makyaj 7.4 252
1982 43 Dram Makyaj 6.8 1,927

Kıyamet
1979 40 Dram Makyaj 8.5 479,309

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Makyaj 6.5 7,156
1976 37 Dram Makyaj 7.1 1,046
1975 36 Aksiyon Makyaj 6.8 3,804

Büyük Waldo Pepper
1975 36 Macera Makyaj 6.6 4,280

Haydut Avcısı
1970 31 Western Makyaj 6.3 989

Saadet Günleri
1969 30 Dram Makyaj 6.5 687
1959 20 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,093
1958 19 Dram Oyuncu 5.3 85
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017