Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Fred C. Blau Jr.

Fred C. Blau Jr. (77)


Makyaj, Oyuncu

Fred C. Blau Jr., 25 Temmuz 1939 Los Angeles, California, ABD doğumlu makyaj, oyuncu. Kıyamet (1979), Armageddon (1998), Con Air (1997), Hızlı Ve Ölü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1939
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Fred Blau Jr. | Fred C. Blau | Fred Blau
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Katil Komşum Geri Döndü
2004 65 Komedi Makyaj 5.5 46,703

Mars'taki Hayaletler
2001 62 Aksiyon Makyaj 4.9 43,928

Maymunlar Cehennemi
2001 62 Aksiyon Makyaj 5.7 181,015

Grinç
2000 61 Komedi Makyaj 6.0 150,010

Ed TV
1999 60 Komedi Makyaj 6.1 36,052

Bıçağın İki Yüzü
1998 59 Aksiyon Makyaj 7.1 197,172
1998 59 Aksiyon Makyaj 6.6 330,687
1997 58 Aksiyon Makyaj 6.8 230,398

Çilgin denizalti
1996 57 Komedi Makyaj 6.0 17,098

Çıplak Casus
1996 57 Komedi Makyaj 5.3 30,254

Kopya Cinayetler
1995 56 Suç Makyaj 6.6 43,308

Beynimdeki Düşman
1995 56 Aksiyon Makyaj 5.6 57,185

Hızlı Ve Ölü
1995 56 Aksiyon Makyaj 6.4 70,881

Bir Amerikan Efsanesi
1993 54 Dram Makyaj 6.5 6,743

Addams Ailesi 2
1993 54 Komedi Makyaj 6.6 59,560
1993 54 Komedi Makyaj 5.1 3,174

Şeref Bağı
1993 54 Suç Makyaj 8.0 23,765

Şifreciler
1992 53 Komedi Makyaj 7.1 44,796
1991 52 Komedi Makyaj 6.3 4,216

Küçük Tokyo Harekatı
1991 52 Aksiyon Makyaj 6.0 12,726
1991 52 Komedi Makyaj 5.8 7,586

Kara Yağmur
1989 50 Aksiyon Makyaj 6.6 40,333

Cazibe
1989 50 Komedi Makyaj 6.0 1,343

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Makyaj 7.0 4,634
1987 Macera Makyaj    
1984 45 Komedi Makyaj 3.5 511
1982 Macera Makyaj 7.4 252
1982 43 Dram Makyaj 6.8 1,927

Kıyamet
1979 40 Dram Makyaj 8.5 466,270

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Makyaj 6.5 6,848
1976 37 Dram Makyaj 7.1 1,046
1975 36 Aksiyon Makyaj 6.8 3,804

Büyük Waldo Pepper
1975 36 Macera Makyaj 6.6 4,280

Haydut Avcısı
1970 31 Western Makyaj 6.3 904

Saadet Günleri
1969 30 Dram Makyaj 6.5 687
1959 20 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,093
1958 19 Dram Oyuncu 5.3 85
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017