Giriş Kayıt
Fred C. Blau Jr.

Fred C. Blau Jr. (78)


Makyaj, Oyuncu

Fred C. Blau Jr., 25 Temmuz 1939 Los Angeles, California, ABD doğumlu makyaj, oyuncu. Kıyamet (1979), Armageddon (1998), Con Air (1997), Hızlı Ve Ölü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1939
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Fred Blau Jr. | Fred C. Blau | Fred Blau
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Katil Komşum Geri Döndü
2004 65 Komedi Makyaj 5.5 46,738

Mars'taki Hayaletler
2001 62 Aksiyon Makyaj 4.9 45,400

Maymunlar Cehennemi
2001 62 Aksiyon Makyaj 5.7 190,323

Grinç
2000 61 Komedi Makyaj 6.1 155,908

Ed TV
1999 60 Komedi Makyaj 6.1 37,054

Bıçağın İki Yüzü
1998 59 Aksiyon Makyaj 7.1 207,308
1998 59 Aksiyon Makyaj 6.6 344,907
1997 58 Aksiyon Makyaj 6.8 239,920

Çilgin denizalti
1996 57 Komedi Makyaj 6.0 18,051

Çıplak Casus
1996 57 Komedi Makyaj 5.3 31,489

Kopya Cinayetler
1995 56 Suç Makyaj 6.6 45,159

Beynimdeki Düşman
1995 56 Aksiyon Makyaj 5.6 58,969

Hızlı Ve Ölü
1995 56 Aksiyon Makyaj 6.4 73,345

Bir Amerikan Efsanesi
1993 54 Dram Makyaj 6.5 7,187

Addams Ailesi 2
1993 54 Komedi Makyaj 6.6 62,578
1993 54 Komedi Makyaj 5.1 3,174

Şeref Bağı
1993 54 Suç Makyaj 8.0 24,723

Şifreciler
1992 53 Komedi Makyaj 7.1 46,178
1991 52 Komedi Makyaj 6.3 4,216

Küçük Tokyo Harekatı
1991 52 Aksiyon Makyaj 6.1 13,210
1991 52 Komedi Makyaj 5.8 7,586

Kara Yağmur
1989 50 Aksiyon Makyaj 6.6 42,152

Cazibe
1989 50 Komedi Makyaj 6.0 1,343

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Makyaj 7.1 4,989
1984 45 Komedi Makyaj 3.5 511
1983 Macera Makyaj 7.1 1,603
1982 Macera Makyaj 7.4 252
1982 43 Dram Makyaj 6.8 2,034

Kıyamet
1979 40 Dram Makyaj 8.5 492,798

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Makyaj 6.5 7,499
1976 37 Dram Makyaj 7.1 1,046
1975 36 Aksiyon Makyaj 6.8 3,804

Büyük Waldo Pepper
1975 36 Macera Makyaj 6.6 4,280

Haydut Avcısı
1970 31 Western Makyaj 6.3 989

Saadet Günleri
1969 30 Dram Makyaj 6.5 687
1959 20 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,268
1958 19 Dram Oyuncu 5.3 85
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017