Giriş Kayıt
Todd Blatt

Todd Blatt


Yapımcı

Todd Blatt, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 6.8 1,290

Tehlikeli Yakınlaşmalar
2013 Gerilim Yapımcı 4.7 1,490
2008 Dram Yapımcı 6.0 353
1994 Gerilim Yapımcı 6.3 142
1993 Gerilim Yapımcı 5.0 229
1993 Komedi Yapımcı 2.7 539
Film Altyazıları
Rampage (13,324) Ready Player One (8,016) Blockers (1,961) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,478) The Cured (736) Future World (647) Den 12. mann (630) Black Panther (527) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,560) The 100 (2,873) La casa de papel (2,201) The Expanse (2,190) 12 Monkeys (2,142) The Crossing (1,940) Into the Badlands (1,716) Vikings (1,144) Legion (1,125) Supernatural (1,021)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018