Giriş Kayıt
Todd Blatt

Todd Blatt


Yapımcı

Todd Blatt, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 7.0 1,008

Tehlikeli Yakınlaşmalar
2013 Gerilim Yapımcı 4.7 1,490
2008 Dram Yapımcı 6.2 324
1994 Gerilim Yapımcı 6.3 142
1993 Gerilim Yapımcı 5.0 229
1993 Komedi Yapımcı 2.7 539
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017