Giriş Kayıt
Edward Blatchford

Edward Blatchford


Oyuncu

Edward Blatchford, oyuncu. Son Mohikan (1992) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ed Batchford | Ed Blatchford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Komedi Oyuncu    

Kaçacak Yer Yok
1993 Aksiyon Oyuncu 5.6 17,955
1993 Dram Oyuncu 6.4 3,140

Son Mohikan
1992 Aksiyon Oyuncu 7.8 123,289
1991 Tarihi Oyuncu    

Müzik Kutusu
1989 Dram Oyuncu 7.3 5,248

Konvoy
1978 Komedi Oyuncu 6.3 12,276
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017