Giriş Kayıt
Edward Blatchford

Edward Blatchford


Oyuncu

Edward Blatchford, oyuncu. Son Mohikan (1992) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ed Batchford | Ed Blatchford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Komedi Oyuncu    

Kaçacak Yer Yok
1993 Aksiyon Oyuncu 5.6 17,667
1993 Dram Oyuncu 6.4 3,140

Son Mohikan
1992 Aksiyon Oyuncu 7.8 117,884
1991 Tarihi Oyuncu    

Müzik Kutusu
1989 Dram Oyuncu 7.3 5,248

Konvoy
1978 Komedi Oyuncu 6.3 11,732
Film Altyazıları
Allied (9,750) Doctor Strange (9,702) Moana (8,086) Assassin's Creed (6,211) Lion (4,914) Arrival (3,830) Hacksaw Ridge (2,983) Fences (2,699) Nocturnal Animals (2,630) Forushande (2,158)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,313) Supernatural (7,662) The Expanse (4,768) Vikings (4,592) The Big Bang Theory (3,879) Suits (3,557) Legion (3,401) The Blacklist (3,327) Arrow (3,150) Sherlock (2,849)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017