Giriş Kayıt
Edward Blatchford

Edward Blatchford


Oyuncu

Edward Blatchford, oyuncu. Son Mohikan (1992) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ed Batchford | Ed Blatchford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Komedi Oyuncu    

Kaçacak Yer Yok
1993 Aksiyon Oyuncu 5.6 17,955
1993 Dram Oyuncu 6.4 3,140

Son Mohikan
1992 Aksiyon Oyuncu 7.8 120,012
1991 Tarihi Oyuncu    

Müzik Kutusu
1989 Dram Oyuncu 7.3 5,248

Konvoy
1978 Komedi Oyuncu 6.3 11,959
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,421) Kidnap (4,679) The Fate of the Furious (4,079) The Boss Baby (2,839) Contratiempo (2,030) Dangal (1,855) The Great Wall (1,595) Get Out (1,401) The LEGO Batman Movie (1,370) The Shack (1,174)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,896) American Gods (6,339) Fargo (5,004) Lucifer (4,992) Into the Badlands (3,163) The 100 (3,061) Arrow (2,703) Twin Peaks (2,648) 12 Monkeys (2,006) The Flash (1,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017