Giriş Kayıt
Arell Blanton

Arell Blanton (73)


Oyuncu

Arell Blanton, 02 Kasım 1943 ABD doğumlu oyuncu. A Day Without a Mexican (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1943
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Arell Blanion
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 56 Komedi Oyuncu 6.9 8,160
1999 56 Korku Oyuncu    

Hayat Savunmaya Değer
1991 48 Komedi Oyuncu 7.3 14,044
1986 43 Dram Oyuncu 5.9 427

Kara şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 22,804

Cennet Parası
1981 38 Dram Oyuncu 6.5 4,399

Telefondaki Yabancı
1979 36 Korku Oyuncu 6.6 6,870

Vahşi Arılar
1978 35 Korku Oyuncu 4.3 5,350
1971 28 Suç Oyuncu 5.1 142
1970 27 Korku Oyuncu 3.8 546
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017