Giriş Kayıt
Tony Blake

Tony Blake


Senarist, Yapımcı

Tony Blake, senarist, yapımcı. Sliders (1995), When Calls the Heart (2014), (1993) Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1993), (1996) The Pretender (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı
Senarist
8.6 4,960
2007 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 399
2002 Macera Senarist 5.6 372
1998 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 60,162
1996 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 13,003
1995 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
7.4 13,561
1993 Macera Yapımcı
Senarist
6.8 16,373
Film Altyazıları
Gold (5,969) Get Out (3,120) Logan (2,636) Rings (2,357) The Age of Shadows (1,976) La La Land (1,807) Split (1,673) Sand Castle (1,512) Zashchitniki (1,499) The Great Wall (1,300)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017