Giriş Kayıt
Tony Blake

Tony Blake


Senarist, Yapımcı

Tony Blake, senarist, yapımcı. Sliders (1995), When Calls the Heart (2014), (1993) Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1993), (1996) The Pretender (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı
Senarist
8.6 5,068
2007 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 399
2002 Macera Senarist 5.6 372
1998 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 60,514
1996 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 13,052
1995 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
7.4 13,622
1993 Macera Yapımcı
Senarist
6.8 16,480
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017