Giriş Kayıt
Dalias Blake

Dalias Blake


Oyuncu, Dublör

Dalias Blake, oyuncu, dublör. Barikat (2012), (2013) Yarının İnsanları (2013), (2006) Kurt Böceğinin Sonu (2006), (2011) Yansıma (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dalius Blake | Dallas Blake
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 4.3 1,050
2017 Aksiyon Oyuncu 5.5 496
2017 Macera Dublör    

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Dublör 8.3 19,471
2016 Aksiyon Dublör 7.6 18,586
2016 Aksiyon Dublör 5.9 8,285
2016 Aksiyon Dublör 7.5 10,504
2015 Aile Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,740
2014 Romantik Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.2 487
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 325,744
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 194,846
2014 Aksiyon Oyuncu 2.4 335
2014 Macera Oyuncu 7.0 37,994

Taş Yağmuru
2013 Aksiyon Oyuncu 3.1 603

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 369,891

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 30,981

Tutsak
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 199
2012 Gerilim Oyuncu    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 344,966

Barikat
2012 Korku Oyuncu 4.5 2,395

Yansıma
2011 Dram Oyuncu 6.2 1,236

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Oyuncu 5.4 97,014
2011 Dram Oyuncu 6.2 379

İrkiliş
2011 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,318

39. Dosya
2009 Korku Oyuncu 6.2 65,928
2009 Dram Oyuncu 4.9 421
2009 Komedi Oyuncu 5.3 30,020
2009 Komedi Oyuncu 5.9 115

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Dublör 5.9 145,082

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 401,124

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Oyuncu 4.7 100,825
2007 Komedi Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,719
2006 Gerilim Oyuncu    

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Oyuncu 6.4 1,567
2005 Suç Oyuncu 5.5 164
2005 Dram Oyuncu    

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Dublör 5.5 119,845
2002 Gerilim Oyuncu 4.4 172
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,301

Ölümcül Bedel
2001 Korku Oyuncu 4.7 21,578
2000 Komedi Oyuncu 5.0 1,300
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,546) Stronger (4,370) Dunkirk (3,234) Flatliners (2,215) Loving Vincent (1,990) American Made (1,752) It (1,663) Kingsman: The Golden Circle (1,557) Mother! (1,431) The Foreigner (1,204)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,796) Mr. Robot (6,975) Shameless (5,735) Game of Thrones (3,470) Manhunt: Unabomber (2,890) Peaky Blinders (2,859) Designated Survivor (1,591) The Big Bang Theory (1,418) Lucifer (1,399) Supernatural (1,240)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017