Giriş Kayıt
Dalias Blake

Dalias Blake


Oyuncu, Dublör

Dalias Blake, oyuncu, dublör. Barikat (2012), (2013) Yarının İnsanları (2013), (2006) Kurt Böceğinin Sonu (2006), (2011) Yansıma (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dalius Blake | Dallas Blake
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Macera Dublör    
2016 Aksiyon Dublör 7.6 16,556
2016 Aksiyon Dublör 5.8 6,360
2016 Aksiyon Dublör 7.4 7,816
2015 Aile Oyuncu    
2014 Romantik Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.2 487
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 319,414
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 191,571
2014 Aksiyon Oyuncu 2.4 335
2014 Macera Oyuncu 7.0 36,368
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,457

Taş Yağmuru
2013 Aksiyon Oyuncu 3.1 603

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 361,015

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 30,369

Tutsak
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 199
2012 Gerilim Oyuncu    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 333,804

Barikat
2012 Korku Oyuncu 4.5 2,395

Yansıma
2011 Dram Oyuncu 6.2 1,236

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Oyuncu 5.4 95,430
2011 Dram Oyuncu 6.2 379

İrkiliş
2011 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,318

39. Dosya
2009 Korku Oyuncu 6.2 64,185
2009 Dram Oyuncu 4.9 421
2009 Komedi Oyuncu 5.3 29,478
2009 Komedi Oyuncu 5.9 115

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Dublör 5.9 140,734

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 391,031

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Oyuncu 4.7 98,519
2007 Komedi Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,703
2006 Gerilim Oyuncu    

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Oyuncu 6.4 1,567
2005 Suç Oyuncu 5.5 164
2005 Dram Oyuncu    

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Dublör 5.5 117,078
2002 Gerilim Oyuncu 4.4 172
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,301

Ölümcül Bedel
2001 Korku Oyuncu 4.7 21,241
2000 Komedi Oyuncu 5.0 1,300
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017