Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ray Ellis

Ray Ellis (85)


Müzisyen, Müzisyen

Ray Ellis, 28 Temmuz 1923 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. 8 Çılgın Gece (2002) yapımıyla biliniyor.27 Ekim 2008 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1923
Ölüm Tarihi: 27 Ekim 2008
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: George Blais | Yvette Blais | Marc Ellis | Mark Je
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

8 Çılgın Gece
2002 79 Animasyon Müzik 5.4 18,505
1985 Aile Müzik    
1982 Animasyon Müzik    
1979 56 Belgesel Müzik    
1977 Animasyon Müzik 7.2 552
1976 Animasyon Müzik    

Uzay Yolu: Animasyon Seri
1973 Animasyon Müzik 7.7 4,138
1956 33 Dram Müzik 5.2 352
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017