Giriş Kayıt
Ray Ellis

Ray Ellis (85)


Müzisyen, Müzisyen

Ray Ellis, 28 Temmuz 1923 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. 8 Çılgın Gece (2002) yapımıyla biliniyor.27 Ekim 2008 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1923
Ölüm Tarihi: 27 Ekim 2008
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: George Blais | Yvette Blais | Marc Ellis | Mark Je
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

8 Çılgın Gece
2002 79 Animasyon Müzik 5.4 18,505
1985 Aile Müzik    
1982 Animasyon Müzik    
1979 56 Belgesel Müzik    
1977 Macera Müzik
Müzik
7.1 207
1977 Animasyon Müzik 7.2 552
1976 Animasyon Müzik    

Uzay Yolu: Animasyon Seri
1973 Animasyon Müzik 7.7 4,138
1968 Macera Müzik 7.7 127
1956 33 Dram Müzik 5.2 352
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017