Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Andre Blair

Andre Blair (39)


Oyuncu

Vincent Andre Blair, 08 Aralık 1965 ABD doğumlu oyuncu. Bagger Vance Efsanesi (2000), (2004) Ben, Robot (2004), (1998) Devlet Düşmanı (1998), (2003) Çılgın İkili 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.08 Eylül 2005 tarihinde (39 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Vincent Andre Blair
Doğum Tarihi: 08 Aralık 1965
Ölüm Tarihi: 08 Eylül 2005
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: André Blair
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,580

Aşk Doktoru
2005 Komedi Oyuncu 6.6 251,037

Ben, Robot
2004 39 Aksiyon Çeşitli 7.1 401,940

Babasının Kızı
2004 39 Komedi Çeşitli 6.2 55,575

Çılgın İkili 2
2003 38 Aksiyon Çeşitli 6.6 182,977

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 275,430

Bagger Vance Efsanesi
2000 35 Dram Çeşitli 6.7 46,504

Vahşi Vahşi Batı
1999 34 Aksiyon Çeşitli 4.8 132,325

Devlet Düşmanı
1998 33 Aksiyon Çeşitli 7.3 193,027
1992 27 Biyografi Oyuncu 7.7 66,146
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017