Giriş Kayıt
Rus Blackwell

Rus Blackwell (53)


Oyuncu

Rus Blackwell, 23 Mart 1963 Rockford, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Cassadaga (2011), (2003) Cani (2003), (2013) Banshee (2013), (1999) İçgüdü (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1963
Doğum Yeri: Rockford, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Rus D. Blackwell | Russ Blackwell
Burcu: Koç
Web Sitesi:
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,882

Karınca Adam
2015 52 Aksiyon Oyuncu 7.3 353,176

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 51 Macera Oyuncu 6.7 324,396

Sabotaj
2014 51 Aksiyon Oyuncu 5.7 49,218
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 62,469
2013 Dram Oyuncu 8.6 2,186
2012 Suç Oyuncu 7.6 10,471

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 73,666

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 49 Aksiyon Oyuncu 5.0 16,488

Hayatımın Atışı
2012 49 Dram Oyuncu 6.8 49,632
2012 49 Biyografi Oyuncu 6.6 2,179
2011 Dram Oyuncu 8.4 243,891
2011 48 Korku Oyuncu 5.3 2,716

Dostluğun Gücü
2011 48 Dram Oyuncu 6.9 18,501
2011 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 14,387

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 157,810
2011 48 Dram Oyuncu 5.0 31

Yanlış Adam
2010 47 Biyografi Oyuncu    
2009 46 Dram Oyuncu 5.0 190
2009 46 Dram Oyuncu 7.1 2,333
2008 45 Korku Oyuncu 4.8 475
2008 45 Dram Oyuncu    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 45 Dram Oyuncu 7.8 477,454
2008 45 Dram Oyuncu 7.1 97
2008 45 Komedi Oyuncu 4.2 507
2005 42 Macera Oyuncu 3.5 281

Cani
2003 40 Biyografi Oyuncu 7.3 109,326
2002 39 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,040

İçgüdü
1999 36 Dram Oyuncu 6.5 27,394

Günah Tohumu 2
1999 36 Korku Oyuncu 4.6 13,185
1993 30 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1988 Dram Oyuncu 7.4 2,395
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,675) Doctor Strange (6,989) Allied (6,542) Moana (4,964) John Wick: Chapter 2 (4,725) Lion (3,613) Arrival (3,301) Forushande (3,126) Hacksaw Ridge (2,324) Split (2,322)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,628) Supernatural (4,792) The Expanse (4,390) Vikings (4,381) Suits (3,740) The Big Bang Theory (2,620) Sherlock (2,595) Arrow (2,111) Blindspot (2,077) Legion (2,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017