Giriş Kayıt
Rus Blackwell

Rus Blackwell (55)


Oyuncu

Rus Blackwell, 23 Mart 1963 Rockford, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Cassadaga (2011), (2003) Cani (2003), (2013) Banshee (2013), (1999) İçgüdü (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1963
Doğum Yeri: Rockford, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Rus D. Blackwell | Russ Blackwell
Burcu: Koç
Web Sitesi:
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 54 Biyografi Oyuncu 6.1 5,348
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,823

Karınca Adam
2015 52 Aksiyon Oyuncu 7.3 430,866

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 51 Macera Oyuncu 6.7 357,845

Sabotaj
2014 51 Aksiyon Oyuncu 5.7 53,249
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 71,163
2013 Dram Oyuncu 8.6 2,186
2012 Suç Oyuncu 7.7 11,007

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 76,515

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 49 Aksiyon Oyuncu 5.0 16,978

Hayatımın Atışı
2012 49 Dram Oyuncu 6.8 53,555
2012 49 Biyografi Oyuncu 6.6 2,179
2011 48 Korku Oyuncu 5.3 2,716
2011 Suç Oyuncu 8.4 266,371

Dostluğun Gücü
2011 48 Dram Oyuncu 6.9 19,608
2011 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 15,156

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 163,423
2011 48 Dram Oyuncu 5.0 31

Yanlış Adam
2010 47 Biyografi Oyuncu    
2009 46 Dram Oyuncu 5.0 190
2009 46 Dram Oyuncu 7.1 2,333
2008 45 Korku Oyuncu 4.8 475
2008 45 Dram Oyuncu    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 45 Dram Oyuncu 7.8 514,421
2008 45 Dram Oyuncu 7.1 97
2008 45 Komedi Oyuncu 4.2 507
2005 42 Macera Oyuncu 3.5 281

Cani
2003 40 Biyografi Oyuncu 7.3 118,806
2002 39 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,040

İçgüdü
1999 36 Dram Oyuncu 6.5 28,815

Günah Tohumu 2
1999 36 Korku Oyuncu 4.6 13,967
1994 Dram Oyuncu 6.8 8,197
1993 30 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,698
Dizi Altyazıları
Westworld (10,312) La casa de papel (2,619) The Expanse (2,139) Legion (1,912) 12 Monkeys (1,608) Colony (1,556) Goliath (1,348) Cloak & Dagger (1,322) Into the Badlands (1,268) Fear the Walking Dead (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018