Giriş Kayıt
Rus Blackwell

Rus Blackwell (54)


Oyuncu

Rus Blackwell, 23 Mart 1963 Rockford, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Cassadaga (2011), (2003) Cani (2003), (2013) Banshee (2013), (1999) İçgüdü (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1963
Doğum Yeri: Rockford, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Rus D. Blackwell | Russ Blackwell
Burcu: Koç
Web Sitesi:
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 54 Dram Oyuncu 6.2 1,382
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,496

Karınca Adam
2015 52 Aksiyon Oyuncu 7.3 374,375

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 51 Macera Oyuncu 6.7 334,533

Sabotaj
2014 51 Aksiyon Oyuncu 5.7 50,342
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 65,301
2013 Dram Oyuncu 8.6 2,186
2012 Suç Oyuncu 7.7 10,625

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 74,617

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 49 Aksiyon Oyuncu 5.0 16,912

Hayatımın Atışı
2012 49 Dram Oyuncu 6.8 50,866
2012 49 Biyografi Oyuncu 6.6 2,179
2011 Dram Oyuncu 8.4 251,245
2011 48 Korku Oyuncu 5.3 2,716

Dostluğun Gücü
2011 48 Dram Oyuncu 6.9 18,650
2011 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 14,940

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 159,578
2011 48 Dram Oyuncu 5.0 31

Yanlış Adam
2010 47 Biyografi Oyuncu    
2009 46 Dram Oyuncu 5.0 190
2009 46 Dram Oyuncu 7.1 2,333
2008 45 Korku Oyuncu 4.8 475
2008 45 Dram Oyuncu    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 45 Dram Oyuncu 7.8 487,811
2008 45 Dram Oyuncu 7.1 97
2008 45 Komedi Oyuncu 4.2 507
2005 42 Macera Oyuncu 3.5 281

Cani
2003 40 Biyografi Oyuncu 7.3 112,093
2002 39 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,040

İçgüdü
1999 36 Dram Oyuncu 6.5 28,225

Günah Tohumu 2
1999 36 Korku Oyuncu 4.6 13,185
1994 Dram Oyuncu 6.8 7,610
1993 30 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,479
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017