Giriş Kayıt
Rus Blackwell

Rus Blackwell (54)


Oyuncu

Rus Blackwell, 23 Mart 1963 Rockford, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Cassadaga (2011), (2003) Cani (2003), (2013) Banshee (2013), (1999) İçgüdü (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1963
Doğum Yeri: Rockford, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Rus D. Blackwell | Russ Blackwell
Burcu: Koç
Web Sitesi:
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 54 Biyografi Oyuncu 5.9 3,759
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,535

Karınca Adam
2015 52 Aksiyon Oyuncu 7.3 396,520

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 51 Macera Oyuncu 6.7 345,510

Sabotaj
2014 51 Aksiyon Oyuncu 5.7 51,722
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 67,962
2013 Dram Oyuncu 8.6 2,186
2012 Suç Oyuncu 7.7 10,772

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 75,568

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 49 Aksiyon Oyuncu 5.0 16,978

Hayatımın Atışı
2012 49 Dram Oyuncu 6.8 52,115
2012 49 Biyografi Oyuncu 6.6 2,179
2011 48 Korku Oyuncu 5.3 2,716
2011 Suç Oyuncu 8.4 257,528

Dostluğun Gücü
2011 48 Dram Oyuncu 6.9 19,120
2011 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 15,156

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 161,238
2011 48 Dram Oyuncu 5.0 31

Yanlış Adam
2010 47 Biyografi Oyuncu    
2009 46 Dram Oyuncu 5.0 190
2009 46 Dram Oyuncu 7.1 2,333
2008 45 Korku Oyuncu 4.8 475
2008 45 Dram Oyuncu    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 45 Dram Oyuncu 7.8 500,348
2008 45 Dram Oyuncu 7.1 97
2008 45 Komedi Oyuncu 4.2 507
2005 42 Macera Oyuncu 3.5 281

Cani
2003 40 Biyografi Oyuncu 7.3 115,233
2002 39 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,040

İçgüdü
1999 36 Dram Oyuncu 6.5 28,815

Günah Tohumu 2
1999 36 Korku Oyuncu 4.6 13,761
1994 Dram Oyuncu 6.8 7,914
1993 30 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,562
Dizi Altyazıları
Vikings (6,920) Shameless (5,542) Game of Thrones (3,701) Mr. Robot (3,206) Supernatural (2,980) Arrow (2,351) The Big Bang Theory (2,351) Outlander (2,132) Gotham (1,936) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017