Giriş Kayıt
Paul Blackthorne

Paul Blackthorne (48)


Oyuncu

Paul Blackthorne, 05 Mart 1969 Wellington, Shropshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Ok (2012), Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da (2001), The Dresden Files (2007), Special (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1969
Doğum Yeri: Wellington, Shropshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.92 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 48 Dram Oyuncu 6.8 55

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 64,596

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 45 Komedi Oyuncu 5.6 109,277
2013 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,003

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 348,762

Adalet Birliği: Kıyamet
2012 43 Animasyon Oyuncu 7.5 16,864
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 14,985
2010 Suç Oyuncu 7.2 7,206

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 40 Animasyon Oyuncu 6.8 84,213
2009 Komedi Oyuncu 8.3 103,582
2009 Komedi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.5 1,453
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 37,312
2007 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,570

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 5.1 151
2006 37 Dram Oyuncu 6.9 4,896
2004 Suç Oyuncu 8.7 74,658
2003 Dram Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,917

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 32 Macera Oyuncu 8.2 84,299
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,274

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,845
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (19,336) Blade Runner 2049 (3,215) Jigsaw (2,354) Geostorm (2,125) Last Flag Flying (1,638) The Man from Earth: Holocene (1,429) Dunkirk (1,198) It (985) The Foreigner (940) Justice League (705)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,966) Black Mirror (5,267) Shameless (5,157) The Big Bang Theory (3,098) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,001) Star Trek: Discovery (2,965) Supernatural (2,908) The X Files (2,057) The Gifted (1,685) The Blacklist (1,554)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018