Giriş Kayıt
Paul Blackthorne

Paul Blackthorne (48)


Oyuncu

Paul Blackthorne, 05 Mart 1969 Wellington, Shropshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Ok (2012), Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da (2001), The Dresden Files (2007), Special (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1969
Doğum Yeri: Wellington, Shropshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.92 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 48 Dram Oyuncu 8.5 15

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 61,521

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 45 Komedi Oyuncu 5.7 107,911
2014 45 Aksiyon Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,003

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 343,900

Adalet Birliği: Kıyamet
2012 43 Animasyon Oyuncu 7.5 16,864
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 14,985
2010 Suç Oyuncu 7.2 7,198

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 40 Animasyon Oyuncu 6.8 81,451
2009 Komedi Oyuncu 8.3 102,578
2009 Komedi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 37,080
2007 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,570

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 37 Belgesel Oyuncu    
2006 37 Dram Oyuncu 6.9 4,896
2004 Suç Oyuncu 8.7 73,504
2003 Dram Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,275

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 32 Macera Oyuncu 8.2 83,234
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,239

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,410
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017