Giriş Kayıt
Jeanne Blackford

Jeanne Blackford (86)


Oyuncu

Jeanne Blackford, 30 Nisan 1901 doğumlu oyuncu. Kahraman Şerif (1952) yapımıyla biliniyor.14 Mart 1988 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1901
Ölüm Tarihi: 14 Mart 1988
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 52 Komedi Oyuncu 5.9 321
1952 51 Dram Oyuncu 7.1 979

Kahraman Şerif
1952 51 Dram Oyuncu 8.0 86,479
1948 47 Suç Oyuncu 6.8 1,334
1945 44 Fantastik Oyuncu 6.1 656
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,802) Hostiles (3,166) Maze Runner: The Death Cure (2,734) Wildling (2,528) Red Sparrow (2,320) 12 Strong (1,781) The Commuter (1,122) Peter Rabbit (757) A Quiet Place (622) The Post (563)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,024) The Terror (4,799) Legion (2,239) The Flash (2,178) The Crossing (1,872) Supernatural (1,656) The Big Bang Theory (1,593) Vikings (1,588) Lucifer (1,560) Fear the Walking Dead (1,448)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018