Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Karoliina Blackburn

Karoliina Blackburn (44)


Oyuncu

Karoliina Blackburn, 23 Kasım 1972 Helsinki, Finlandiya doğumlu oyuncu. Badding (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Kasım 1972
Doğum Yeri: Helsinki, Finlandiya
Diğer Bir İsmi: Karolina Blackburn
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 43 Suç Oyuncu 5.5 322
2012 40 Korku Oyuncu 2.7 692
2012 40 Savaş Oyuncu 4.8 134
2009 37 Korku Oyuncu    
2005 33 Suç Oyuncu 3.6 415
2005 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,259
2003 31 Aksiyon Oyuncu 3.7 552
2000 28 Biyografi Oyuncu 6.0 1,031
1999 Dram Oyuncu 3.8 1,220
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017