Giriş Kayıt
Jennifer Black

Jennifer Black


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jennifer Black, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Yapımcı    
2001 Dram Yapımcı 5.6 194

Hatalı Aşk
1998 Dram Yapımcı    

Evdeki Mutluluk
1998 Dram Yapımcı    
1986 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 190
1986 Aksiyon Yapım Yöneticisi    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018