Giriş Kayıt
Jack Black

Jack Black (48)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Müzisyen

Thomas Jacob Black, 28 Ağustos 1969 Hermosa Beach, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, müzisyen. King Kong (2005), Tropik Fırtına: Al Bakalım (2008), Hababam Rock (2003), Tatil (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Jacob Black
Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Hermosa Beach, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Tenacious D
Takma İsmi: Jables
Burcu: Başak
Boyu: 1.68 m
8.3 (49 Oy)
  • Currently 166.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (89)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Aksiyon Oyuncu    
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.2 93,534
2016 47 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 533

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 46 Macera Oyuncu 6.3 59,111
2015 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.8 11,211
2015 46 Müzik Oyuncu
Müzik
   
2015 46 Dram Yapımcı 5.7 1,728
2015 46 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.0 8,768
2015 46 Reality-TV Oyuncu    
2014 45 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 141

Kaset İşi
2014 45 Komedi Oyuncu 5.1 91,315
2014 45 Belgesel Oyuncu 7.2 658
2014 45 Belgesel Oyuncu 7.3 1,572
2014 45 Belgesel Oyuncu 6.6 399
2013 Komedi Oyuncu 7.8 5,757
2012 Komedi Oyuncu 7.7 3,057
2012 43 Oyuncu    
2012 43 Komedi Yapımcı    

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 42 Komedi Müzik
Oyuncu
6.8 49,479

Muppetlar
2011 42 Komedi Oyuncu 7.1 78,117

Kung Fu Panda: Ustaların Sırrı
2011 42 Animasyon Oyuncu    
2011 42 Komedi Oyuncu 6.2 36,658
2011 42 Müzik Oyuncu    
2011 42 Animasyon Oyuncu 7.3 201,219
2011 42 Belgesel Oyuncu 7.0 5,435
2011 42 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 4,023

Guliver'in Gezileri
2010 41 Macera Yapımcı
Oyuncu
4.9 55,983

Kung Fu Panda Tatil
2010 41 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,464
2010 41 Belgesel Oyuncu 8.5 3,042
2009 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,296

Fi Tarihi
2009 40 Macera Oyuncu 4.9 79,804
2009 40 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.2 4,741
2008 39 Müzik Müzik
Oyuncu
Senarist
   

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 39 Aksiyon Oyuncu 7.0 325,655
2008 39 Kısa Metraj
Oyuncu
   
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.6 335,928

Lütfen Başa Sarın
2008 39 Komedi Oyuncu 6.4 82,426

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 38 Komedi Oyuncu 6.1 16,083
2007 38 Komedi Oyuncu 6.7 58,011
2007 Komedi Oyuncu 8.2 989
2007 38 Oyuncu 7.3 1,296
2007 Komedi Oyuncu 8.3 6,793

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 38 Komedi Yapımcı 6.1 5,438

Tatil
2006 37 Komedi Oyuncu 6.9 196,508

Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 69,304

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 37 Macera Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.8 90,356
2005 36 Aksiyon Oyuncu 7.2 339,277
2005 36 Belgesel Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Köpekbalığı Hikayesi
2004 35 Animasyon Oyuncu 6.0 141,251
2004 Animasyon Oyuncu 3.2 122

Efsane Haberci
2004 35 Komedi Oyuncu 7.2 284,365

Kıskanç
2004 35 Komedi Oyuncu 4.8 26,568
2004 35 Müzik Oyuncu 6.4 1,123

Hababam Rock
2003 34 Komedi Oyuncu 7.1 222,888

On Üç
2003 34 Biyografi 6.8 71,857
2003 34 Belgesel Senarist
Yapımcı
Oyuncu
Müzik
   
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,528
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,081

Buz Devri
2002 33 Animasyon Oyuncu 7.6 354,012

Gençlik Hayalleri
2002 33 Komedi Oyuncu 6.2 42,672
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,795

Koş Ronnie Koş
2002 33 Komedi Oyuncu 6.4 4,772

Alçak Adam
2001 32 Komedi Oyuncu 5.9 114,125

Şeytan Kadın
2001 32 Komedi Oyuncu 5.9 34,444

Sensiz Olmaz
2000 31 Komedi Oyuncu 7.5 149,659
2000 Komedi Yapımcı
Müzik
Oyuncu
Senarist
   
1999 30 Dram Oyuncu 7.0 6,253
1999 30 Komedi Oyuncu 5.4 3,602

Beşik Sallanacak
1999 30 Dram Oyuncu 6.9 8,081

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 29 Korku Oyuncu 4.6 58,500

Devlet Düşmanı
1998 29 Aksiyon Oyuncu 7.3 198,794

Çakal
1997 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 92,291

Çılgın Marslılar
1996 27 Komedi Oyuncu 6.3 182,224

Baş Belası
1996 27 Komedi Oyuncu 6.1 129,691

Fanatik
1996 27 Dram Oyuncu 5.8 39,011
1996 27 Aksiyon Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 8.6 37,746
1996 27 Komedi Oyuncu 4.4 22,574

Ölüm Yolunda
1995 26 Suç Oyuncu 7.6 76,890

Su Dünyası
1995 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 152,747
1995 Komedi Oyuncu 8.5 6,559
1995 26 Komedi Oyuncu 6.1 4,221
1994 25 Macera Oyuncu 3.1 8,811

Kör Adalet
1994 25 Aksiyon Oyuncu    

Cezalandırıcı
1993 24 Aksiyon Oyuncu 6.6 132,752
1993 24 Macera Oyuncu 6.2 5,385
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 23 Komedi Oyuncu 7.0 11,662
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,216
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,383
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017