Giriş Kayıt
Carsten Bjørnlund

Carsten Bjørnlund (43)


Oyuncu

Carsten Bjørnlund, 28 Haziran 1973 Danimarka doğumlu oyuncu. Arvingerne (2014), Kayıp Kimlik (2011), All Inclusive (2014), (2011) Şey (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1973
Doğum Yeri: Danimarka
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 41 Komedi Oyuncu 6.0 664
2014 Dram Oyuncu 7.8 2,004

Tetikçi
2013 40 Suç Oyuncu 5.5 923

Kayıp Kimlik
2011 38 Gerilim Oyuncu 6.1 1,692

Şey
2011 38 Korku Oyuncu 6.2 98,742
2011 38 Dram Oyuncu 6.0 132
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,597

Hiçbir Şey Tam Olarak Kötü Değildir
2010 37 Dram Oyuncu 7.1 869
2008 35 Komedi Oyuncu 6.0 215

Cinayet
2007 Suç Oyuncu 8.4 18,591
2006 33 Kısa Metraj Oyuncu 5.0 213
2006 Suç Oyuncu 5.8 735
2004 31 Dram Oyuncu 6.8 632

Miras
2003 30 Dram Oyuncu 7.3 4,169
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,425) Assassin's Creed (8,724) Doctor Strange (4,996) Allied (4,218) Moana (2,922) Arrival (2,640) Forushande (2,624) Split (2,441) Passengers (2,326) Lion (2,111)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,588) The Flash (5,814) Vikings (4,136) Supernatural (3,193) Blindspot (2,825) Suits (2,481) Sherlock (2,430) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,096) Black Sails (1,980) The Big Bang Theory (1,889)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017