Giriş Kayıt
Irina Björklund

Irina Björklund (44)


Oyuncu, Müzisyen, Senarist

Irina Felicia Björklund, 07 Şubat 1973 Danderyd, Stockholms län, İsveç doğumlu oyuncu, müzisyen, senarist. Centilmen (2010), Pusu (1999), Den tredje vågen (2003), Minä ja Morrison (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Irina Felicia Björklund
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1973
Doğum Yeri: Danderyd, Stockholms län, İsveç
Takma İsmi: Irkku
Burcu: Kova
Boyu: 1.65 m
4.0 (1 Oy)
  • Currently 80/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 44 Dram Oyuncu    
2017 44 Dram Oyuncu    
2014 41 Animasyon Oyuncu 6.1 662
2013 40 Dram Oyuncu 5.2 41
2013 40 Dram Müzik 6.6 408

Kuzeye Giden Yol
2012 39 Komedi Oyuncu 6.5 1,519
2012 39 Dram Oyuncu 6.7 152
2010 37 Dram Müzik 8.2 44
2010 37 Suç Oyuncu 5.9 1,364

Centilmen
2010 37 Suç Oyuncu 6.3 82,663
2009 36 Komedi Oyuncu 6.5 1,088

Kasap
2009 36 Aksiyon Oyuncu 5.5 626
2008 35 Korku Oyuncu    

Üç Bilge Adam
2008 35 Dram Oyuncu
Senarist
6.7 426
2007 34 Komedi Oyuncu 5.1 196
2004 31 Dram Oyuncu 5.7 313
2003 30 Komedi Oyuncu 5.7 676
2003 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,115
2001 28 Romantik Oyuncu 4.9 1,672

Huzursuz
2000 27 Romantik Oyuncu 5.6 3,275

Pusu
1999 26 Savaş Oyuncu 6.8 3,670
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017