Giriş Kayıt
Edda Björgvinsdóttir

Edda Björgvinsdóttir (65)


Oyuncu

Edda Björgvinsdóttir, 13 Eylül 1952 doğumlu oyuncu. Kuzgunlar Uçarken (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1952
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ağacın Altında
2017 65 Komedi Oyuncu 7.1 840
2013 61 Komedi Oyuncu    
1993 41 Dram Oyuncu 6.1 123
1991 39 Macera Oyuncu 6.1 303

Kuzgunlar Uçarken
1984 32 Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (11,072) La casa de papel (2,681) The Expanse (2,164) Legion (1,952) 12 Monkeys (1,714) Colony (1,586) Into the Badlands (1,426) Goliath (1,356) Cloak & Dagger (1,329) Fear the Walking Dead (1,112)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018