Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Nic Bishop

Nic Bishop (43)


Oyuncu

Nic Bishop, 19 Eylül 1973 Swindon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Woodlawn (2015), (2010) Covert Affairs (2010), (2014) Dominion (2014), (2011) Body of Proof (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1973
Doğum Yeri: Swindon, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2015 42 Dram Oyuncu 6.4 4,518
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 20,304
2014 Suç Oyuncu 7.2 298
2011 Suç Oyuncu 7.1 12,231
2010 37 Dram Oyuncu 4.8 205
2010 Suç Oyuncu 5.6 356
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 23,228
2006 Aksiyon Oyuncu    
2002 29 Dram Oyuncu 6.6 422
2001 Dram Oyuncu 7.1 3,561

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,573
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017