Giriş Kayıt
Nic Bishop

Nic Bishop (44)


Oyuncu

Nic Bishop, 19 Eylül 1973 Swindon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Woodlawn (2015), (2010) Covert Affairs (2010), (2014) Dominion (2014), (2011) Body of Proof (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1973
Doğum Yeri: Swindon, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.7 3,820
2017 44 Komedi Oyuncu    
2015 42 Dram Oyuncu 6.5 5,330
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 21,329
2014 Suç Oyuncu 7.2 298
2011 Suç Oyuncu 7.1 13,160
2010 37 Dram Oyuncu 4.8 205
2010 Suç Oyuncu 5.6 356
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,336
2006 Aksiyon Oyuncu    
2002 29 Dram Oyuncu 6.6 422
2001 Dram Oyuncu 7.2 3,859

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,860
- Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018