Giriş Kayıt
Kate Biscoe

Kate Biscoe


Makyaj

Kate Biscoe, makyaj. Demir Adam (2008), Kayıp Kız (2014), Operasyon: Argo (2012), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kate Morgan Biscoe | Katherine Biscoe | Kate Morga
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Makyaj 6.4 20,638

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 147,911

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Makyaj 6.7 462,923

Kayıp Kız
2014 Suç Makyaj 8.1 626,117

Şef
2014 Komedi Makyaj 7.3 150,110

Mr. Banks
2013 Biyografi Makyaj 7.5 124,356
2013 Biyografi Makyaj 7.0 30,058

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Makyaj 7.2 584,922
2012 Komedi Makyaj 5.7 5,568

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 476,742

Usta
2012 Dram Makyaj 7.1 111,665

Salgın
2011 Dram Makyaj 6.6 185,930

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 98,124

Zor Baba 3
2010 Komedi Makyaj 5.5 89,120

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Makyaj 7.0 550,601

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Makyaj 7.6 89,537

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 138,252

Gammaz Yürek
2009 Dram Makyaj 5.5 4,231

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 318,161

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 730,512

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Makyaj 5.4 2,776

Edie
2006 Biyografi Makyaj 6.4 18,753

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Makyaj 6.4 248,630

Tutku
2006 Biyografi Makyaj 6.5 13,329
2005 Komedi Makyaj 6.4 35,981

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Makyaj 7.4 122,519

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Makyaj 6.3 218,676

Mükemmel
2004 Komedi Makyaj 6.4 67,800

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 123,782

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 173,881

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Makyaj 5.9 71,105

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 168,194

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 278,111

Babalar Takımı
2001 Komedi Makyaj 5.7 1,813

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Makyaj 7.6 218,962

Zırtapoz
2001 Komedi Makyaj 6.6 209,692

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 183,086
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 265,215

Katil Asansör
2001 Aksiyon Makyaj 4.4 3,032
2001 Dram Makyaj 6.2 568

Şaşkın
2000 Komedi Makyaj 6.0 84,339

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.0 151,904

Vahşi Aşk
2000 Dram Makyaj 5.8 11,493

Aşkın Gücü
1998 Dram Makyaj 7.0 86,552

Kuyruklu Yalan
1998 Komedi Makyaj 5.8 539
1998 Komedi Makyaj 6.6 9,520
1997 Dram Makyaj 7.1 1,370
1997 Dram Makyaj 6.0 350

Bıçak Sırtı
1996 Dram Makyaj 8.0 75,217
1996 Suç Makyaj 5.2 373
Film Altyazıları
Live by Night (9,478) Why Him? (6,591) Rogue One (3,359) Resident Evil: The Final Chapter (3,331) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,108) Hidden Figures (2,005) Paterson (1,299) Split (1,240) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,118) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,218) Legion (2,379) The 100 (2,135) Vikings (1,818) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,413)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017