Giriş Kayıt
Kate Biscoe

Kate Biscoe


Makyaj

Kate Biscoe, makyaj. Demir Adam (2008), Kayıp Kız (2014), Operasyon: Argo (2012), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kate Morgan Biscoe | Katherine Biscoe | Kate Morga
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Makyaj    
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 113,507

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Makyaj 6.8 199,802

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 144,953
2017 Suç Makyaj    

Gecenin Kanunu
2016 Suç Makyaj 6.4 39,982

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 205,630

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Makyaj 6.1 465,337

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Makyaj 6.6 522,428

Kayıp Kız
2014 Suç Makyaj 8.1 686,370

Şef
2014 Komedi Makyaj 7.3 160,997

Mr. Banks
2013 Biyografi Makyaj 7.5 130,917
2013 Biyografi Makyaj 7.0 30,058

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Makyaj 7.2 621,731
2012 Komedi Makyaj 5.7 5,568

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 503,620

Usta
2012 Dram Makyaj 7.1 119,914

Salgın
2011 Dram Makyaj 6.6 192,636

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 101,736

Zor Baba 3
2010 Komedi Makyaj 5.5 93,632

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Makyaj 7.0 588,013

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Makyaj 7.6 94,602

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Makyaj 5.9 147,455

Gammaz Yürek
2009 Dram Makyaj 5.5 4,231

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 333,527

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 775,941

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Makyaj 5.4 2,776

Edie
2006 Biyografi Makyaj 6.4 19,266

Müzede Bir Gece
2006 Macera Makyaj 6.4 264,668

Tutku
2006 Biyografi Makyaj 6.5 13,684
2005 Komedi Makyaj 6.4 37,093

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Makyaj 7.4 126,608

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Makyaj 6.3 227,633

Mükemmel
2004 Komedi Makyaj 6.4 70,266

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 127,084

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 181,382

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Makyaj 5.9 72,144

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 174,809

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 290,047

Babalar Takımı
2001 Komedi Makyaj 5.7 1,813

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Makyaj 7.6 230,553

Zırtapoz
2001 Komedi Makyaj 6.6 219,310

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 193,569
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 278,250

Katil Asansör
2001 Aksiyon Makyaj 4.4 3,032
2001 Dram Makyaj 6.2 568

Şaşkın
2000 Komedi Makyaj 6.0 87,396

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 164,443

Vahşi Aşk
2000 Dram Makyaj 5.8 11,977

Aşkın Gücü
1998 Dram Makyaj 7.0 90,406

Kuyruklu Yalan
1998 Komedi Makyaj 5.8 539
1998 Komedi Makyaj 6.6 9,520
1997 Dram Makyaj 7.1 1,370
1997 Dram Makyaj 6.0 350

Bıçak Sırtı
1996 Dram Makyaj 8.0 77,943
1996 Suç Makyaj 5.2 373
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018