Giriş Kayıt
Kate Biscoe

Kate Biscoe


Makyaj

Kate Biscoe, makyaj. Demir Adam (2008), Kayıp Kız (2014), Operasyon: Argo (2012), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kate Morgan Biscoe | Katherine Biscoe | Kate Morga
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Makyaj    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Makyaj 6.7 62,083

Gecenin Kanunu
2016 Suç Makyaj 6.4 27,848

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 162,088

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Makyaj 6.7 472,262

Kayıp Kız
2014 Suç Makyaj 8.1 636,187

Şef
2014 Komedi Makyaj 7.3 151,963

Mr. Banks
2013 Biyografi Makyaj 7.5 125,687
2013 Biyografi Makyaj 7.0 30,058

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Makyaj 7.2 590,986
2012 Komedi Makyaj 5.7 5,568

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 481,237

Usta
2012 Dram Makyaj 7.1 112,896

Salgın
2011 Dram Makyaj 6.6 187,003

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 98,654

Zor Baba 3
2010 Komedi Makyaj 5.5 89,828

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Makyaj 7.0 556,631

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Makyaj 7.6 90,452

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 139,817

Gammaz Yürek
2009 Dram Makyaj 5.5 4,231

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 321,424

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 737,674

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Makyaj 5.4 2,776

Edie
2006 Biyografi Makyaj 6.4 18,932

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Makyaj 6.4 251,355

Tutku
2006 Biyografi Makyaj 6.5 13,621
2005 Komedi Makyaj 6.4 36,188

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Makyaj 7.4 123,210

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Makyaj 6.3 220,064

Mükemmel
2004 Komedi Makyaj 6.4 68,259

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 124,297

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 175,169

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Makyaj 5.9 72,144

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 169,354

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 279,915

Babalar Takımı
2001 Komedi Makyaj 5.7 1,813

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Makyaj 7.6 220,888

Zırtapoz
2001 Komedi Makyaj 6.6 211,296

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 184,417
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 267,315

Katil Asansör
2001 Aksiyon Makyaj 4.4 3,032
2001 Dram Makyaj 6.2 568

Şaşkın
2000 Komedi Makyaj 6.0 84,843

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.0 152,881

Vahşi Aşk
2000 Dram Makyaj 5.8 11,671

Aşkın Gücü
1998 Dram Makyaj 7.0 87,195

Kuyruklu Yalan
1998 Komedi Makyaj 5.8 539
1998 Komedi Makyaj 6.6 9,520
1997 Dram Makyaj 7.1 1,370
1997 Dram Makyaj 6.0 350

Bıçak Sırtı
1996 Dram Makyaj 8.0 75,695
1996 Suç Makyaj 5.2 373
Film Altyazıları
Kidnap (4,314) T2 Trainspotting (3,418) Beauty and the Beast (2,920) Contratiempo (1,521) The Fate of the Furious (1,464) Redivider (1,265) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,030) The Great Wall (931) Get Out (815)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,905) Better Call Saul (5,759) The Flash (5,758) Twin Peaks (4,171) Lucifer (4,086) Into the Badlands (3,647) Supernatural (3,247) Gotham (2,951) 12 Monkeys (2,554) Fargo (2,488)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017