Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kate Biscoe

Kate Biscoe


Makyaj

Kate Biscoe, makyaj. Demir Adam (2008), Kayıp Kız (2014), Operasyon: Argo (2012), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kate Morgan Biscoe | Katherine Biscoe | Kate Morga
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 104,511

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Makyaj 6.7 442,783
2016 Suç Makyaj 6.8 5,142

Kayıp Kız
2014 Suç Makyaj 8.1 608,659

Şef
2014 Komedi Makyaj 7.3 147,161

Mr. Banks
2013 Biyografi Makyaj 7.5 122,599
2013 Biyografi Makyaj 7.0 30,058

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Makyaj 7.2 575,989
2012 Komedi Makyaj 5.7 5,568

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 468,389

Usta
2012 Dram Makyaj 7.1 109,633

Salgın
2011 Dram Makyaj 6.6 184,416

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 97,321

Zor Baba 3
2010 Komedi Makyaj 5.5 88,020

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Makyaj 7.0 541,613

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Makyaj 7.6 87,639

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 135,773

Gammaz Yürek
2009 Dram Makyaj 5.5 4,231

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 314,853

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 719,539

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Makyaj 5.4 2,776

Edie
2006 Biyografi Makyaj 6.4 18,671

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Makyaj 6.4 244,112

Tutku
2006 Biyografi Makyaj 6.5 13,329
2005 Komedi Makyaj 6.4 35,713

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Makyaj 7.3 121,459

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Makyaj 6.3 216,404

Mükemmel
2004 Komedi Makyaj 6.4 66,927

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 122,903

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 172,051

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Makyaj 5.9 70,928

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 166,367

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 275,464

Babalar Takımı
2001 Komedi Makyaj 5.7 1,813

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Makyaj 7.6 216,142

Zırtapoz
2001 Komedi Makyaj 6.6 207,043

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 181,111
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 261,867

Katil Asansör
2001 Aksiyon Makyaj 4.4 3,032
2001 Dram Makyaj 6.2 568

Şaşkın
2000 Komedi Makyaj 6.0 83,599

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.0 150,180

Vahşi Aşk
2000 Dram Makyaj 5.8 11,493

Aşkın Gücü
1998 Dram Makyaj 7.0 85,660

Kuyruklu Yalan
1998 Komedi Makyaj 5.8 539
1998 Komedi Makyaj 6.6 9,520
1997 Dram Makyaj 7.1 1,370
1997 Dram Makyaj 6.0 350

Bıçak Sırtı
1996 Dram Makyaj 8.0 74,507
1996 Suç Makyaj 5.2 365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017