Giriş Kayıt
Kate Biscoe

Kate Biscoe


Makyaj

Kate Biscoe, makyaj. Demir Adam (2008), Kayıp Kız (2014), Operasyon: Argo (2012), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kate Morgan Biscoe | Katherine Biscoe | Kate Morga
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Makyaj    
2017 Aksiyon Makyaj    

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Makyaj 7.2 129,851

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 131,525
2017 Suç Makyaj    

Gecenin Kanunu
2016 Suç Makyaj 6.4 37,145

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 196,353

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Makyaj 6.1 449,267

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Makyaj 6.6 509,102

Kayıp Kız
2014 Suç Makyaj 8.1 669,835

Şef
2014 Komedi Makyaj 7.3 158,251

Mr. Banks
2013 Biyografi Makyaj 7.5 129,143
2013 Biyografi Makyaj 7.0 30,058

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Makyaj 7.2 611,307
2012 Komedi Makyaj 5.7 5,568

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 495,677

Usta
2012 Dram Makyaj 7.1 117,197

Salgın
2011 Dram Makyaj 6.6 190,854

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 100,688

Zor Baba 3
2010 Komedi Makyaj 5.5 92,343

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Makyaj 7.0 577,343

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Makyaj 7.6 93,392

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Makyaj 5.9 145,082

Gammaz Yürek
2009 Dram Makyaj 5.5 4,231

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 329,926

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 763,008

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Makyaj 5.4 2,776

Edie
2006 Biyografi Makyaj 6.4 19,266

Müzede Bir Gece
2006 Macera Makyaj 6.4 260,588

Tutku
2006 Biyografi Makyaj 6.5 13,684
2005 Komedi Makyaj 6.4 36,813

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Makyaj 7.4 125,447

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Makyaj 6.3 225,084

Mükemmel
2004 Komedi Makyaj 6.4 69,621

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 126,177

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 179,266

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Makyaj 5.9 72,144

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 173,223

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 286,352

Babalar Takımı
2001 Komedi Makyaj 5.7 1,813

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Makyaj 7.6 227,392

Zırtapoz
2001 Komedi Makyaj 6.6 216,901

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 191,683
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 274,442

Katil Asansör
2001 Aksiyon Makyaj 4.4 3,032
2001 Dram Makyaj 6.2 568

Şaşkın
2000 Komedi Makyaj 6.0 86,608

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 157,365

Vahşi Aşk
2000 Dram Makyaj 5.8 11,898

Aşkın Gücü
1998 Dram Makyaj 7.0 89,373

Kuyruklu Yalan
1998 Komedi Makyaj 5.8 539
1998 Komedi Makyaj 6.6 9,520
1997 Dram Makyaj 7.1 1,370
1997 Dram Makyaj 6.0 350

Bıçak Sırtı
1996 Dram Makyaj 8.0 77,161
1996 Suç Makyaj 5.2 373
Dizi Altyazıları
Shameless (5,762) Vikings (4,211) Game of Thrones (3,078) Mr. Robot (2,241) Supernatural (1,866) Lucifer (1,507) Outlander (1,461) The Big Bang Theory (1,388) Arrow (1,312) Manhunt: Unabomber (1,236)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017