Giriş Kayıt
Kate Biscoe

Kate Biscoe


Makyaj

Kate Biscoe, makyaj. Demir Adam (2008), Kayıp Kız (2014), Operasyon: Argo (2012), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kate Morgan Biscoe | Katherine Biscoe | Kate Morga
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Makyaj    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Makyaj 6.6 68,271

Gecenin Kanunu
2016 Suç Makyaj 6.4 30,305

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 169,351

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Makyaj 6.7 481,004

Kayıp Kız
2014 Suç Makyaj 8.1 641,959

Şef
2014 Komedi Makyaj 7.3 152,883

Mr. Banks
2013 Biyografi Makyaj 7.5 126,260
2013 Biyografi Makyaj 7.0 30,058

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Makyaj 7.2 594,667
2012 Komedi Makyaj 5.7 5,568

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 483,789

Usta
2012 Dram Makyaj 7.1 113,623

Salgın
2011 Dram Makyaj 6.6 187,740

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 98,987

Zor Baba 3
2010 Komedi Makyaj 5.5 90,255

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Makyaj 7.0 560,384

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Makyaj 7.6 90,916

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 140,734

Gammaz Yürek
2009 Dram Makyaj 5.5 4,231

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 323,017

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 742,273

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Makyaj 5.4 2,776

Edie
2006 Biyografi Makyaj 6.4 19,011

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Makyaj 6.4 252,991

Tutku
2006 Biyografi Makyaj 6.5 13,684
2005 Komedi Makyaj 6.4 36,284

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Makyaj 7.4 123,603

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Makyaj 6.3 220,886

Mükemmel
2004 Komedi Makyaj 6.4 68,499

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 124,603

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 175,956

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Makyaj 5.9 72,144

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 170,047

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 280,983

Babalar Takımı
2001 Komedi Makyaj 5.7 1,813

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Makyaj 7.6 221,943

Zırtapoz
2001 Komedi Makyaj 6.6 212,228

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 185,306
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 268,566

Katil Asansör
2001 Aksiyon Makyaj 4.4 3,032
2001 Dram Makyaj 6.2 568

Şaşkın
2000 Komedi Makyaj 6.0 85,217

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.0 153,548

Vahşi Aşk
2000 Dram Makyaj 5.8 11,671

Aşkın Gücü
1998 Dram Makyaj 7.0 87,563

Kuyruklu Yalan
1998 Komedi Makyaj 5.8 539
1998 Komedi Makyaj 6.6 9,520
1997 Dram Makyaj 7.1 1,370
1997 Dram Makyaj 6.0 350

Bıçak Sırtı
1996 Dram Makyaj 8.0 75,939
1996 Suç Makyaj 5.2 373
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017