Giriş Kayıt
Kate Biscoe

Kate Biscoe


Makyaj

Kate Biscoe, makyaj. Demir Adam (2008), Kayıp Kız (2014), Operasyon: Argo (2012), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kate Morgan Biscoe | Katherine Biscoe | Kate Morga
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj    

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Makyaj    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 124,306
2017 Suç Makyaj    

Gecenin Kanunu
2016 Suç Makyaj 6.4 35,543

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 190,811

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Makyaj 6.6 498,990

Kayıp Kız
2014 Suç Makyaj 8.1 662,522

Şef
2014 Komedi Makyaj 7.3 156,769

Mr. Banks
2013 Biyografi Makyaj 7.5 128,453
2013 Biyografi Makyaj 7.0 30,058

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Makyaj 7.2 606,497
2012 Komedi Makyaj 5.7 5,568

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 492,342

Usta
2012 Dram Makyaj 7.1 116,296

Salgın
2011 Dram Makyaj 6.6 190,038

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 100,259

Zor Baba 3
2010 Komedi Makyaj 5.5 91,799

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Makyaj 7.0 572,617

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Makyaj 7.6 92,660

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Makyaj 5.9 143,993

Gammaz Yürek
2009 Dram Makyaj 5.5 4,231

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 328,312

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 757,351

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Makyaj 5.4 2,776

Edie
2006 Biyografi Makyaj 6.4 19,225

Müzede Bir Gece
2006 Macera Makyaj 6.4 258,618

Tutku
2006 Biyografi Makyaj 6.5 13,684
2005 Komedi Makyaj 6.4 36,682

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Makyaj 7.4 124,964

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Makyaj 6.3 223,940

Mükemmel
2004 Komedi Makyaj 6.4 69,344

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 125,764

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 178,359

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Makyaj 5.9 72,144

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 172,423

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 284,716

Babalar Takımı
2001 Komedi Makyaj 5.7 1,813

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Makyaj 7.6 225,954

Zırtapoz
2001 Komedi Makyaj 6.6 215,670

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 190,205
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 272,661

Katil Asansör
2001 Aksiyon Makyaj 4.4 3,032
2001 Dram Makyaj 6.2 568

Şaşkın
2000 Komedi Makyaj 6.0 86,241

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 155,847

Vahşi Aşk
2000 Dram Makyaj 5.8 11,866

Aşkın Gücü
1998 Dram Makyaj 7.0 88,872

Kuyruklu Yalan
1998 Komedi Makyaj 5.8 539
1998 Komedi Makyaj 6.6 9,520
1997 Dram Makyaj 7.1 1,370
1997 Dram Makyaj 6.0 350

Bıçak Sırtı
1996 Dram Makyaj 8.0 76,870
1996 Suç Makyaj 5.2 373
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017