Giriş Kayıt
Kate Biscoe

Kate Biscoe


Makyaj

Kate Biscoe, makyaj. Demir Adam (2008), Kayıp Kız (2014), Operasyon: Argo (2012), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kate Morgan Biscoe | Katherine Biscoe | Kate Morga
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Makyaj    
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 128,430

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Makyaj 6.6 258,386

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 154,261
2017 Suç Makyaj    

Gecenin Kanunu
2016 Suç Makyaj 6.4 42,371

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 212,578

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Makyaj 6.1 480,951

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Makyaj 6.6 535,867

Kayıp Kız
2014 Suç Makyaj 8.1 706,242

Şef
2014 Komedi Makyaj 7.3 164,317

Mr. Banks
2013 Biyografi Makyaj 7.5 132,610
2013 Biyografi Makyaj 7.0 30,058

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Makyaj 7.2 639,241
2012 Komedi Makyaj 5.7 6,262

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 511,326

Usta
2012 Dram Makyaj 7.1 122,715

Salgın
2011 Dram Makyaj 6.6 194,650

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 102,765

Zor Baba 3
2010 Komedi Makyaj 5.5 94,908

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Makyaj 7.0 604,108

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Makyaj 7.6 95,872

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Makyaj 5.9 150,287

Gammaz Yürek
2009 Dram Makyaj 5.5 4,231

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 338,271

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 798,196

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Makyaj 5.4 2,776

Edie
2006 Biyografi Makyaj 6.4 19,508

Müzede Bir Gece
2006 Macera Makyaj 6.4 269,506

Tutku
2006 Biyografi Makyaj 6.5 14,105
2005 Komedi Makyaj 6.4 37,473

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Makyaj 7.4 127,839

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Makyaj 6.3 230,160

Mükemmel
2004 Komedi Makyaj 6.4 71,129

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 128,079

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 183,642

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Makyaj 5.9 72,144

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 176,769

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 294,252

Babalar Takımı
2001 Komedi Makyaj 5.7 1,813

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Makyaj 7.6 234,890

Zırtapoz
2001 Komedi Makyaj 6.6 222,094

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 195,501
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 281,754

Katil Asansör
2001 Aksiyon Makyaj 4.5 3,360
2001 Dram Makyaj 6.2 568

Şaşkın
2000 Komedi Makyaj 6.0 88,316

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 166,301

Vahşi Aşk
2000 Dram Makyaj 5.8 12,123

Aşkın Gücü
1998 Dram Makyaj 7.0 91,654

Kuyruklu Yalan
1998 Komedi Makyaj 5.8 539
1998 Komedi Makyaj 6.6 9,520
1997 Dram Makyaj 7.1 1,370
1997 Dram Makyaj 6.0 350

Bıçak Sırtı
1996 Dram Makyaj 8.0 78,798
1996 Suç Makyaj 5.2 373
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018