Giriş Kayıt
Kate Biscoe

Kate Biscoe


Makyaj

Kate Biscoe, makyaj. Demir Adam (2008), Kayıp Kız (2014), Operasyon: Argo (2012), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kate Morgan Biscoe | Katherine Biscoe | Kate Morga
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Makyaj 6.5 12,864

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 128,036

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Makyaj 6.7 452,248

Kayıp Kız
2014 Suç Makyaj 8.1 617,058

Şef
2014 Komedi Makyaj 7.3 148,598

Mr. Banks
2013 Biyografi Makyaj 7.5 123,376
2013 Biyografi Makyaj 7.0 30,058

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Makyaj 7.2 579,869
2012 Komedi Makyaj 5.7 5,568

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 472,411

Usta
2012 Dram Makyaj 7.1 110,660

Salgın
2011 Dram Makyaj 6.6 185,171

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 97,709

Zor Baba 3
2010 Komedi Makyaj 5.5 88,542

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Makyaj 7.0 545,588

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Makyaj 7.6 88,641

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 136,864

Gammaz Yürek
2009 Dram Makyaj 5.5 4,231

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 316,384

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 724,348

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Makyaj 5.4 2,776

Edie
2006 Biyografi Makyaj 6.4 18,753

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Makyaj 6.4 246,140

Tutku
2006 Biyografi Makyaj 6.5 13,329
2005 Komedi Makyaj 6.4 35,831

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Makyaj 7.3 121,944

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Makyaj 6.3 217,446

Mükemmel
2004 Komedi Makyaj 6.4 67,373

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 123,333

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 172,866

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Makyaj 5.9 71,105

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 167,217

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 276,651

Babalar Takımı
2001 Komedi Makyaj 5.7 1,813

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Makyaj 7.6 217,535

Zırtapoz
2001 Komedi Makyaj 6.6 208,238

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 182,015
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 263,510

Katil Asansör
2001 Aksiyon Makyaj 4.4 3,032
2001 Dram Makyaj 6.2 568

Şaşkın
2000 Komedi Makyaj 6.0 83,944

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.0 151,039

Vahşi Aşk
2000 Dram Makyaj 5.8 11,493

Aşkın Gücü
1998 Dram Makyaj 7.0 86,057

Kuyruklu Yalan
1998 Komedi Makyaj 5.8 539
1998 Komedi Makyaj 6.6 9,520
1997 Dram Makyaj 7.1 1,370
1997 Dram Makyaj 6.0 350

Bıçak Sırtı
1996 Dram Makyaj 8.0 74,840
1996 Suç Makyaj 5.2 365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017