Giriş Kayıt
Jeremiah Birkett

Jeremiah Birkett


Oyuncu

Jeremiah Birkett, oyuncu. Lo (2009), (2000) The 10th Kingdom (2000), (2002) That '80s Show (2002), (2003) İntikam (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremiah W. Birkett | Jeremiah Wayne Birkett
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.0 1,534
2012 Aksiyon Oyuncu 5.0 240
2010 Komedi Oyuncu 2.7 1,125
2009 Komedi Oyuncu 6.6 2,158
2009 Komedi Oyuncu 8.5 269,258
2008 Komedi Oyuncu 3.9 338

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 120,035
2006 Komedi Oyuncu 6.4 501

İntikam
2003 Suç Oyuncu 4.7 1,586
2003 Bilim-Kurgu Oyuncu    

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 46,013
2002 Suç Oyuncu 8.7 59,265
2002 Komedi Oyuncu 4.7 1,788
2000 Macera Oyuncu 8.4 13,741
1999 Dram Oyuncu    

Los Angeles Sırları
1997 Suç Oyuncu 8.3 441,392
1996 Komedi Oyuncu    

Tehlikeli Bekleyiş
1995 Dram Oyuncu 6.3 10,744
1995 Aksiyon Oyuncu 4.3 857
1994 Aksiyon Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,422
1993 Komedi Oyuncu 6.2 7,527
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017