Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jesse Birdsall

Jesse Birdsall (53)


Oyuncu

Jesse Birdsall, 13 Şubat 1963 Highbury, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Essex Boys: Law of Survival (2015), Getting It Right (1989), Footballers' Wives (2002), (1985) Devrim (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1963
Doğum Yeri: Highbury, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 52 Aksiyon Oyuncu 5.2 854
2012 49 Suç Oyuncu 4.3 6
2002 Dram Oyuncu 6.6 1,127
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,092
1998 Aksiyon Oyuncu    
1997 Suç Oyuncu 7.7 15,854
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,263
1995 Dram Oyuncu 5.2 3,244
1989 26 Komedi Oyuncu 6.5 564

Yanimda olsaydin
1987 24 Komedi Oyuncu 6.8 2,060
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,738

Devrim
1985 22 Macera Oyuncu 5.2 5,193
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,045
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,010
1983 20 Dram Oyuncu    
1979 16 Suç Oyuncu 7.3 13,341
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017