Giriş Kayıt
Jesse Birdsall

Jesse Birdsall (54)


Oyuncu

Jesse Birdsall, 13 Şubat 1963 Highbury, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Essex Boys: Law of Survival (2015), Getting It Right (1989), Footballers' Wives (2002), (1985) Devrim (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1963
Doğum Yeri: Highbury, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 52 Aksiyon Oyuncu 5.2 854
2012 49 Suç Oyuncu 4.3 6
2002 Dram Oyuncu 6.6 1,127
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,132
1998 Aksiyon Oyuncu    
1997 Suç Oyuncu 7.7 16,129
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,407
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,286
1989 26 Komedi Oyuncu 6.5 564

Yanimda olsaydin
1987 24 Komedi Oyuncu 6.8 2,129
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,786

Devrim
1985 22 Macera Oyuncu 5.2 5,195
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,116
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
1983 20 Dram Oyuncu    
1979 16 Suç Oyuncu 7.3 13,449
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017