Giriş Kayıt
Kate Birch

Kate Birch


Makyaj

Kate Birch, makyaj. X-Men Başlangıç: Wolverine (2009), Kırmızı Değirmen (2001), Görevimiz Tehlike 2 (2000), Hayalet Sürücü (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Katherin Birch | Katie Birch
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Makyaj 7.4 187
2013 Macera Makyaj 7.6 1,013
2012 Suç Makyaj 8.4 7,394
2012 Dram Makyaj 7.8 470
2011 Komedi Makyaj 7.8 3,323

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Makyaj 6.7 376,641

Avustralya
2008 Macera Makyaj 6.6 104,813
2008 Dram Makyaj 7.3 7,618

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Makyaj 5.2 188,076
2006 Suç Makyaj 6.4 3,812

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Makyaj    

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Makyaj 5.0 46,277

Mumya Evi
2005 Korku Makyaj 5.3 97,236

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Makyaj 4.6 23,041

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Makyaj 6.7 1,071
2003 Komedi Makyaj 7.1 2,540

Çit
2002 Macera Makyaj 7.5 23,654

Gençlik Günleri
2002 Komedi Makyaj 5.9 2,490

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Makyaj 7.6 230,348
2001 Komedi Makyaj 6.5 4,353

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Makyaj 6.1 251,487
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,582) Doctor Strange (6,932) Allied (6,506) Moana (4,931) John Wick: Chapter 2 (4,600) Lion (3,592) Arrival (3,269) Forushande (3,071) Split (2,308) Hacksaw Ridge (2,303)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,562) Supernatural (4,769) The Expanse (4,382) Vikings (4,303) Suits (3,724) The Big Bang Theory (2,605) Sherlock (2,569) Arrow (2,100) Legion (2,037) Blindspot (2,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017