Giriş Kayıt
Kate Birch

Kate Birch


Makyaj

Kate Birch, makyaj. X-Men Başlangıç: Wolverine (2009), The Wolverine (2013), Kırmızı Değirmen (2001), Görevimiz Tehlike 2 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Katherin Birch | Katie Birch
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Makyaj 7.4 187
2013 Aksiyon Makyaj 6.7 358,328
2013 Macera Makyaj 7.5 1,205
2012 Suç Makyaj 8.4 7,981
2012 Dram Makyaj 7.8 470
2011 Komedi Makyaj 7.8 3,323

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Makyaj 6.7 390,942

Avustralya
2008 Macera Makyaj 6.6 106,481
2008 Dram Makyaj 7.3 7,618

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Makyaj 5.2 191,570
2006 Suç Makyaj 6.4 3,812

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Makyaj    

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Makyaj 5.0 46,679

Mumya Evi
2005 Korku Makyaj 5.3 98,912

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Makyaj 4.6 23,570

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Makyaj 6.7 1,071
2003 Komedi Makyaj 7.1 2,540

Çit
2002 Macera Makyaj 7.5 24,233

Gençlik Günleri
2002 Komedi Makyaj 5.9 2,490

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Makyaj 7.6 234,283
2001 Komedi Makyaj 6.5 4,353

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Makyaj 6.1 256,622
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017