Giriş Kayıt
Kate Birch

Kate Birch


Makyaj

Kate Birch, makyaj. X-Men Başlangıç: Wolverine (2009), The Wolverine (2013), Kırmızı Değirmen (2001), Görevimiz Tehlike 2 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Katherin Birch | Katie Birch
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj    
2016 Dram Makyaj 7.1 398
2013 Aksiyon Makyaj 6.7 368,052
2013 Macera Makyaj 7.4 1,344
2012 Suç Makyaj 8.4 8,720
2012 Dram Makyaj 7.8 470
2011 Komedi Makyaj 7.8 3,323

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Makyaj 6.7 401,124

Avustralya
2008 Macera Makyaj 6.6 108,294
2008 Dram Makyaj 7.3 7,831

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Makyaj 5.2 195,651
2006 Suç Makyaj 6.4 3,812

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Makyaj    

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Makyaj 5.0 47,324

Mumya Evi
2005 Korku Makyaj 5.3 101,166

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Makyaj 4.6 23,658

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Makyaj 6.7 1,071
2003 Komedi Makyaj 7.1 2,540

Çit
2002 Macera Makyaj 7.5 24,649

Gençlik Günleri
2002 Komedi Makyaj 5.9 2,490

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Makyaj 7.6 238,348
2001 Komedi Makyaj 6.5 4,353

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Makyaj 6.1 262,396
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,735) Stronger (4,492) Dunkirk (3,327) Flatliners (2,386) Loving Vincent (2,032) American Made (1,814) It (1,698) Kingsman: The Golden Circle (1,596) The Foreigner (1,493) Mother! (1,469)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,152) Mr. Robot (7,131) Shameless (5,796) Game of Thrones (3,549) Manhunt: Unabomber (2,934) Peaky Blinders (2,902) Designated Survivor (1,606) The Big Bang Theory (1,452) Lucifer (1,432) Supernatural (1,274)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017