Giriş Kayıt
Kate Birch

Kate Birch


Makyaj

Kate Birch, makyaj. X-Men Başlangıç: Wolverine (2009), The Wolverine (2013), Kırmızı Değirmen (2001), Görevimiz Tehlike 2 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Katherin Birch | Katie Birch
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Makyaj 7.4 187
2013 Aksiyon Makyaj 6.7 353,397
2013 Macera Makyaj 7.5 1,100
2012 Suç Makyaj 8.4 7,732
2012 Dram Makyaj 7.8 470
2011 Komedi Makyaj 7.8 3,323

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Makyaj 6.7 386,486

Avustralya
2008 Macera Makyaj 6.6 105,778
2008 Dram Makyaj 7.3 7,618

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Makyaj 5.2 189,990
2006 Suç Makyaj 6.4 3,812

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Makyaj    

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Makyaj 5.0 46,538

Mumya Evi
2005 Korku Makyaj 5.3 98,081

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Makyaj 4.6 23,371

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Makyaj 6.7 1,071
2003 Komedi Makyaj 7.1 2,540

Çit
2002 Macera Makyaj 7.5 23,654

Gençlik Günleri
2002 Komedi Makyaj 5.9 2,490

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Makyaj 7.6 232,684
2001 Komedi Makyaj 6.5 4,353

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Makyaj 6.1 254,331
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017