Giriş Kayıt
Lidia Biondi

Lidia Biondi (75)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Lidia Biondi, 03 Şubat 1941 doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı. Quatre nuits d'un rêveur (1971), (2005) Roma (2005), (2010) Aşk Mektupları (2010), (2005) Casanova (2005) gibi yapımlarla biliniyor.16 Mayıs 2016 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Şubat 1941
Ölüm Tarihi: 16 Mayıs 2016
Diğer Bir İsmi: Lydia Biondi | Lidia Biondi C.S.C.
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 72 Komedi Oyuncu 6.3 3,486
2011 70 Komedi Oyuncu 6.0 338
2010 69 Komedi Oyuncu 6.1 320

Ye Dua Et Sev
2010 69 Dram Oyuncu 5.7 66,770

Aşk Mektupları
2010 69 Komedi Oyuncu 6.5 77,372
2008 67 Dram Oyuncu 5.5 8
2008 67 Aksiyon Oyuncu 6.0 15,793
2005 64 Macera Oyuncu 6.5 45,355

Roma
2005 Aksiyon Oyuncu 8.8 119,916

Son Gülüş
1998 57 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 590
1997 56 Komedi Oyuncu 7.2 2,839
1991 50 Komedi Oyuncu 6.8 635
1979 38 Komedi Oyuncu 7.1 281

Korku Pansiyonu
1977 36 Dram Oyuncu 6.7 316
1971 30 Aksiyon Oyuncu 4.4 27
1971 30 Dram Oyuncu 7.6 1,152
1969 Tarihi Oyuncu 8.1 39
1968 27 Dram Oyuncu 7.6 36

Danger: Diabolik
1968 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,303
1967 26 Western Oyuncu 6.1 87
1967 26 Macera Oyuncu 4.9 47
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017