Giriş Kayıt
Sherry Bilsing

Sherry Bilsing


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Sherry Bilsing-Graham, yapımcı, senarist, oyuncu. Sıkı Dostlar (1994) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sherry Bilsing-Graham
Diğer Bir İsmi: Sherry Bilsing-Graham | Shelly Bisling-Graham | Sh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Senarist    
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
5.2 2,362
2009 Komedi Yapımcı    
2008 Komedi Yapımcı 6.1 361

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 9,997
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 36,712

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
9.0 509,146
1993 Aksiyon Oyuncu 6.1 38,322

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Oyuncu 7.1 277,973
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017