Giriş Kayıt
Sherry Bilsing

Sherry Bilsing


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Sherry Bilsing-Graham, yapımcı, senarist, oyuncu. I Hate My Teenage Daughter (2011), (2004) Joey (2004), (2006) The New Adventures Of Old Christine 2 (2006), (2017) Trial & Error (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sherry Bilsing-Graham
Diğer Bir İsmi: Sherry Bilsing-Graham | Shelly Bisling-Graham | Sh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.9 2,270
2012 Komedi Senarist    
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
5.2 2,362
2009 Komedi Yapımcı    
2008 Komedi Yapımcı 6.1 361

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 10,162
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 37,137

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
9.0 534,826
1993 Aksiyon Oyuncu 6.1 38,724

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Oyuncu 7.1 284,805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017