Giriş Kayıt
Sherry Bilsing

Sherry Bilsing


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Sherry Bilsing-Graham, yapımcı, senarist, oyuncu. Sıkı Dostlar (1994) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sherry Bilsing-Graham
Diğer Bir İsmi: Sherry Bilsing-Graham | Shelly Bisling-Graham | Sh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Senarist    
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
5.2 2,362
2009 Komedi Yapımcı    
2008 Komedi Yapımcı 6.1 361

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 10,057
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 36,883

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
9.0 519,625
1993 Aksiyon Oyuncu 6.1 38,397

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Oyuncu 7.1 280,724
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017