Giriş Kayıt
Sherry Bilsing

Sherry Bilsing


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Sherry Bilsing-Graham, yapımcı, senarist, oyuncu. I Hate My Teenage Daughter (2011), (2004) Joey (2004), (2006) The New Adventures Of Old Christine 2 (2006), (2017) Trial & Error (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sherry Bilsing-Graham
Diğer Bir İsmi: Sherry Bilsing-Graham | Shelly Bisling-Graham | Sh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 8.0 3,480
2012 Komedi Senarist    
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
5.2 2,362
2009 Komedi Yapımcı    
2008 Komedi Yapımcı 6.1 361

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 10,476
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 38,068

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
8.9 592,167
1993 Aksiyon Oyuncu 6.1 40,010

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Oyuncu 7.1 297,890
Film Altyazıları
Black Panther (3,088) Cargo (2,518) Red Sparrow (2,475) Ready Player One (2,049) True Crimes (1,977) Game Night (1,804) Deadpool (1,370) Avengers: Infinity War (1,031) Annihilation (967) Den of Thieves (959)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,115) Supernatural (6,883) La casa de papel (4,810) Gotham (3,593) Arrow (3,473) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,448) The 100 (3,257) 13 Reasons Why (3,099) The Flash (2,585) Lucifer (2,113)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018