Giriş Kayıt
Wayne Billheimer

Wayne Billheimer


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Editör

Wayne Billheimer, görsel efekt, sanat bölümü, editör. Büyük Açık (2015), Zor Kazanç (2013), Sürüsüne Bereket 2 (2005), Belanın Böylesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne!
2017 Dram Görsel Efekt 7.1 44,450

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 81,789

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 111,687
2017 Kısa Metraj Yapımcı 8.7 46

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 109,149

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 66,320

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 84,989

Büyük Açık
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.8 265,820

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Görsel Efekt 4.6 19,646

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 214,977

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.5 70,430

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 182,685

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 265,969

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 215,165

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 173,826

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 511,904

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,073,261

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 347,680

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 577,343

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 345,672

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 763,008
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 112,852

Sürüsüne Bereket 2
2005 Macera Görsel Efekt 5.5 46,573

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 22,936

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 58,995
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 213,370
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 70,906

Başkaldırış
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 37,882

New York Çeteleri
2002 Suç Görsel Efekt 7.5 343,445

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 434,180

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 286,352

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 515,804

Belanın Böylesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.5 18,155

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 140,105

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 95,657

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Editorial Department 6.5 12,771

Aşkın Gücü
1998 Dram Çeşitli 7.0 89,373
1997 Suç Çeşitli 8.8 74,249

Dalgın Profesör
1997 Komedi Çeşitli 5.2 70,643

Oyun
1997 Dram Sanat Bölümü 7.8 288,180
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 21,528
1996 Komedi Çeşitli 5.8 49,650

Dev Şeftali
1996 Animasyon Çeşitli 6.7 52,943
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017