Giriş Kayıt
Wayne Billheimer

Wayne Billheimer


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Editör

Wayne Billheimer, görsel efekt, sanat bölümü, editör. Büyük Açık (2015), Zor Kazanç (2013), Sürüsüne Bereket 2 (2005), Belanın Böylesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 40,932

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 68,932
2017 Kısa Metraj Yapımcı 9.2 20

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 100,066

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 63,286

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 80,757

Büyük Açık
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.8 255,688

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Görsel Efekt 4.6 18,935

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 210,089

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.5 69,093

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 180,775

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 261,729

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 211,930

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 171,234

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 503,133

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,058,579

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 343,711

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 566,914

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 341,487

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 750,431
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 111,834

Sürüsüne Bereket 2
2005 Macera Görsel Efekt 5.5 45,898

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 22,417

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 58,186
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 209,979
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 70,392

Başkaldırış
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 37,488

New York Çeteleri
2002 Suç Görsel Efekt 7.5 337,245

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 427,535

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 282,938

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 506,897

Belanın Böylesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.5 18,017

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 138,817

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 94,130

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Editorial Department 6.5 12,771

Aşkın Gücü
1998 Dram Çeşitli 7.0 88,185
1997 Suç Çeşitli 8.8 72,674

Dalgın Profesör
1997 Komedi Çeşitli 5.2 69,176

Oyun
1997 Dram Sanat Bölümü 7.8 282,539
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 21,528
1996 Komedi Çeşitli 5.8 49,101

Dev Şeftali
1996 Animasyon Çeşitli 6.7 52,349
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017