Giriş Kayıt
Wayne Billheimer

Wayne Billheimer


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Yapımcı

Wayne Billheimer, görsel efekt, sanat bölümü, yapımcı. Büyük Açık (2015), Zor Kazanç (2013), anne! (2017), Sürüsüne Bereket 2 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

anne!
2017 Dram Görsel Efekt 7.1 35,906

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 69,281

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 100,585
2017 Kısa Metraj Yapımcı 9.2 20

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 105,639

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 65,158

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 83,218

Büyük Açık
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.8 261,608

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Görsel Efekt 4.6 19,377

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 213,189

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.5 69,921

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 181,931

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 264,341

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 214,048

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 172,801

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 508,448

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,066,116

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 346,131

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 572,537

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 344,035

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 757,247
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 112,440

Sürüsüne Bereket 2
2005 Macera Görsel Efekt 5.5 46,323

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 22,733

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 58,865
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 211,910
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 70,725

Başkaldırış
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 37,882

New York Çeteleri
2002 Suç Görsel Efekt 7.5 341,016

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 431,501

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 284,688

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 511,859

Belanın Böylesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.5 18,140

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 139,592

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 95,007

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Editorial Department 6.5 12,771

Aşkın Gücü
1998 Dram Çeşitli 7.0 88,864
1997 Suç Çeşitli 8.8 73,652

Dalgın Profesör
1997 Komedi Çeşitli 5.2 70,019

Oyun
1997 Dram Sanat Bölümü 7.8 285,886
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 21,528
1996 Komedi Çeşitli 5.8 49,407

Dev Şeftali
1996 Animasyon Çeşitli 6.7 52,701
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017