Giriş Kayıt
Hakan Bilgin

Hakan Bilgin


Oyuncu

Hakan Bilgin, oyuncu. Ali Kundilli 2 (2016), Avanak Kuzenler (2008), Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012), Çakallarla Dans 3: Sifir Sikinti (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

5.4 (5 Oy)
  • Currently 108/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 4.6 468
2017 Komedi Oyuncu 5.4 56
2017 Komedi Oyuncu 6.5 39
2016 Komedi Oyuncu 6.5 166
2016 Spor Oyuncu 4.7 431
2016 Komedi Oyuncu 4.4 667
2014 Komedi Oyuncu 5.2 1,628
2014 Komedi Oyuncu 3.5 181
2013 Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 4.7 2,434
2010 Komedi Oyuncu 5.6 5,131
2009 Komedi Oyuncu 5.2 1,501
2008 Komedi Oyuncu 2.5 633
2008 Komedi Oyuncu 4.7 20,877
2008 Komedi Oyuncu 1.6 18
2008 Komedi Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 6.6 1,143
2007 Aksiyon Oyuncu 2.6 36
2006 Komedi Oyuncu 1.8 8,880
2005 Komedi Oyuncu    
2004 Oyuncu 4.2 45
2003 Gerilim Oyuncu 7.3 580
2003 Komedi Oyuncu 7.4 43
2003 Komedi Oyuncu    
2002 Aksiyon Oyuncu 1.9 631
2002 Dram Oyuncu 4.7 13
1999 Dram Oyuncu 6.3 2,135
1996 Suç Oyuncu 8.3 50,866
1995 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (8,225) The 100 (3,693) The Expanse (3,174) La casa de papel (2,445) Colony (1,868) The Crossing (1,864) 12 Monkeys (1,571) Genius (1,398) Luke Cage (1,359) Vikings (1,252)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018