Giriş Kayıt
Hakan Bilgin

Hakan Bilgin


Oyuncu

Hakan Bilgin, oyuncu. Ali Kundilli 2 (2016), Avanak Kuzenler (2008), Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012), Çakallarla Dans 3: Sifir Sikinti (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

6.5 (4 Oy)
  • Currently 130/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.1 27
2017 Komedi Oyuncu 6.7 37
2016 Komedi Oyuncu 6.5 149
2016 Spor Oyuncu 4.7 399
2016 Komedi Oyuncu 4.3 586
2014 Komedi Oyuncu 3.5 161
2014 Komedi Oyuncu 5.3 1,472
2013 Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 4.7 2,289
2010 Komedi Oyuncu 5.6 4,892
2009 Komedi Oyuncu 5.2 1,440
2008 Komedi Oyuncu 2.5 605
2008 Komedi Oyuncu 4.8 19,739
2007 Dram Oyuncu 6.6 1,125
2007 Aksiyon Oyuncu 2.3 35
2006 Komedi Oyuncu 1.8 8,700
2005 Komedi Oyuncu    
2004 Oyuncu 4.2 45
2003 Gerilim Oyuncu 7.4 553
2003 Komedi Oyuncu 7.4 43
2003 Komedi Oyuncu    
2002 Aksiyon Oyuncu 1.9 611
2002 Dram Oyuncu 4.7 13
1999 Dram Oyuncu 6.3 1,984
1996 Suç Oyuncu 8.4 44,296
1995 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017