Giriş Kayıt
Hakan Bilgin

Hakan Bilgin


Oyuncu

Hakan Bilgin, oyuncu. Ali Kundilli 2 (2016), Avanak Kuzenler (2008), Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012), Çakallarla Dans 3: Sifir Sikinti (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

6.5 (4 Oy)
  • Currently 130/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 5.0 47
2017 Komedi Oyuncu 6.7 36
2016 Komedi Oyuncu 6.5 160
2016 Spor Oyuncu 4.7 413
2016 Komedi Oyuncu 4.3 632
2014 Komedi Oyuncu 5.2 1,555
2014 Komedi Oyuncu 3.5 172
2013 Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 4.7 2,361
2010 Komedi Oyuncu 5.6 5,017
2009 Komedi Oyuncu 5.2 1,466
2008 Komedi Oyuncu 2.5 617
2008 Komedi Oyuncu 4.7 20,442
2008 Komedi Oyuncu 1.6 14
2007 Dram Oyuncu 6.6 1,131
2007 Aksiyon Oyuncu 2.3 35
2006 Komedi Oyuncu 1.8 8,780
2005 Komedi Oyuncu    
2004 Oyuncu 4.2 45
2003 Gerilim Oyuncu 7.3 570
2003 Komedi Oyuncu 7.4 43
2003 Komedi Oyuncu    
2002 Aksiyon Oyuncu 1.9 623
2002 Dram Oyuncu 4.7 13
1999 Dram Oyuncu 6.3 2,058
1996 Suç Oyuncu 8.4 46,008
1995 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (13,638) Stargate Origins (3,088) Vikings (3,059) Black Mirror (2,766) American Crime Story (1,517) The X Files (1,466) Star Trek: Discovery (1,284) Supernatural (1,274) McMafia (1,168) Altered Carbon (1,156)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018